Skip to main content

BEAUTY NEWS

The Italian Bob!

Φυσική κομψότητα αλά ιταλικά!



Το Italian Bob κούρεμα ήρθε πέρσι στις ζωές μας για να μείνει. Μαζί με άλλα πασίγνωστα καρέ, έχουν κατακτήσει τις καρδιές εκατομμυρίων γυναικών που χαρίζουν μια ανάσα φρεσκάδας και στιλ στα μαλλιά τους. 

Το Italian Bob μοιάζει να είναι το απόλυτο hair trend της χρονιάς που σκοπός του είναι να χαρίσει στιλ old Hollywood στην καθημερινότητά μας. Φαίνεται να συγκεντρώνει όλο και μεγαλύτερο φανατικό κοινό, καθώς οι σχετικές αναζητήσεις στο Google τον τελευταίο μήνα, σημείωσαν άνοδο της τάξης του 550%.

Photo Credits: @JonKopaloff

 

Τι είναι όμως το ιταλικό καρέ που έχει κλέψει την καρδιά όλων; 

 

Είναι ένα άκρως θηλυκό καρέ με μήκος που σβήνει γλυκά στο πηγούνι , έχει στρογγυλεμένες άκρες που πλαισιώνουν το πρόσωπο και ταιριάζει ιδανικά σε όλα τα κεφάλια, αλλά περισσότερο σε λεπτά, άτονα μαλλιά.

Allyou Tip:  Ζήτα από τον κομμωτή σου, αν τα μαλλιά σου είναι λίγα και λεπτά να σου κάνει μια πιο ελαφριά εκδοχή χωρίς έντονο φιλάρισμα στις άκρες.

Είναι έτσι φτιαγμένο, ώστε να χαρίζει όγκο στις ρίζες των μαλλιών και δείχνει φανταστικό με μια πλάγια χωρίστρα. Δυναμικό, τολμηρό, θηλυκό ένα ακαταμάχητο κούρεμα που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Έχει κίνηση, έντονο σώμα και φυσική υφή. Δείχνει μοναδικά όταν στεγνώνει στον αέρα, χωρίς φυσούνες και πιστολάκια και δημιουργείς το δικό σου styling με τα χέρια και 2-3 κινήσεις. 

Photo Credits: @FrazerHarisson-Getty Images

Ποια η διαφορά του από ένα κανονικό bob ; 

 

Το κόψιμο στο Italian bob είναι λιγότερο καθορισμένο από ένα κανονικό, με τις άκρες ελαφρώς ξεφτισμένες και την κορυφή ελαφρώς πιο στρωμένη και πλούσια. Το αν έχει φράντζα ή όχι είναι θέμα γούστου, αλλά το κούρεμα απογειώνεται αφήνοντας τα μαλλιά να πέφτουν μπροστά για να δώσει περισσότερο όγκο.

Photo Credits: @StephaneCardinale

Οι διαφορές ωστόσο με το French Bob είναι πως το γαλλικό καρέ είναι πιο κοντό από το μήκος του πηγουνιού, με περισσότερα layers και φράντζες. 

 

Δες εδώ μερικά από τα καλύτερα Italian Bob κουρέματα, για να πάρεις έμπνευση πριν χτυπήσεις την πόρτα του κομμωτή σου. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας