Skip to main content

BEAUTY NEWS

«Μπορώ απλώς να είμαι εγώ» η Πάμελα Άντερσον και χωρίς μακιγιάζ είναι ΘΕΑ!

Ζήτω η επανάσταση της φυσικής ομορφιάς!



Η Πάμελα Άντερσον είναι ένα είδωλο, είτε με το μακιγιάζ της με την υπογραφή «Pamcore» – με γεμάτα φρύδια με μολύβι, με γραμμωμένα χείλη και καπνιστά μάτια– είτε χωρίς αυτό, έτσι όπως εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Και όμως, για κάποιο λόγο, μια γυναίκα στα 50 της που επέλεξε να μην φορέσει μακιγιάζ σε μια εκδήλωση υψηλού προφίλ, προκάλεσε σάλο στα social media και στον Τύπο – και όχι πάντα για καλό σκοπό. Τώρα η Πάμελα Άντερσον μίλησε για τη στιγμή της χωρίς μακιγιάζ. «Είμαι χωρίς μακιγιάζ στο σπίτι, οπότε γιατί όχι και στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού;» είπε στο People σε μια νέα συνέντευξη, προσθέτοντας ότι «το κυνήγι της νεότητας είναι μάταιο» και ότι «δεν χρειάζεται πια να είμαι cool. Μπορώ απλώς να είμαι εγώ. Είναι πολύ ελεύθερο να νιώθεις άνετα στο πετσί σου».

Είναι καιρός να αφεθούμε να γιορτάσουμε μια φυσική εμφάνιση ομορφιάς και νιώσουμε τη δύναμη να αισθανόμαστε άνετα με το δικό μας δέρμα. Πρέπει επιτέλους να είναι δικαίωμα των γυναικών να καταρρίπτουν τα παραδοσιακά τροπάρια ομορφιάς και να τολμούν να είναι απλώς ο εαυτός τους – είτε αυτό σημαίνει να επιλέγουν να εμφανιστούν με ένα καθαρό πρόσωπο είτε να επιλέξουν να δημιουργήσουν ένα υπέροχο μακιγιάζ. Το μόνο που έχει σημασία είναι ότι είναι επιλογή σας.

Ακόμα και σήμερα, υπήρξαν επικριτές που επεσήμαναν τις λεπτές γραμμές της Πάμελα. Αλλά ακόμη και τα σχόλια των υπέρ-ηλικιωμένων μπορεί να μας κάνουν να νιώσουμε άβολα. «Χρειάζεται πραγματικά πολλή δουλειά για να δείχνεις τόσο ωραία χωρίς μακιγιάζ», έγραψε ένας, λες και μόνο η σκληρή δουλειά κάνει κατά κάποιο τρόπο εντάξει για μια γυναίκα να αποφεύγει το foundation και το ρουζ. Άλλοι έκαναν το συνηθισμένο κομπλιμέντο ότι η Pamela χωρίς μακιγιάζ «φαίνεται καλή για την ηλικία της».

Ακόμη και διασημότητες μπήκαν στη διαμάχη. Σε μια ανάρτησή του στο instagram, ο Jamie Lee Curtis είπε: «Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΡΧΙΣΕΙ! Η @pamelaanderson στη μέση της εβδομάδας μόδας με τόσες πιέσεις και στάσεις, και και και, αυτή η γυναίκα εμφανίστηκε και διεκδίκησε τη θέση της στο τραπέζι χωρίς τίποτα στο πρόσωπό της». Και κατέληξε: «Είμαι τόσο εντυπωσιασμένη και με καταπλήσσει αυτή η πράξη θάρρους και εξέγερσης». Η Selma Blair πρόσθεσε στα σχόλια: «Τη Λατρεύω. Αυτή την όμορφη αυτοπεποίθηση».

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!