Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

BEAUTY NEWS

5+1 Beauty Trends των 80’s επιζητούν την προσοχή σου!

Πρόσθεσε στοιχεία 80's στο μακιγιάζ σου και γίνε η απόλυτη Dancing Queen!



Βάτες, τα πρώτα δειλά βήματα του Mtv, ραντεβού για χορό στους ήχους της Madonna και του Michael Jackson, φούξια γυαλιστερά χείλη, μπλε βλεφαρίδες, κρεπαρισμένο μαλλί και βινύλ κολάν! Η εμβληματική δεκαετία των 80’s αναβιώνει με δόξα και τιμή στο φετινό μακιγιάζ και δημιουργεί Disco Queen Divas για τα πιο ξέφρενα party που έρχονται. 

 

Φωτεινό Ρουζ

Οι make up experts συνιστούν τη δημιουργία μιας καθαρής διάφανης βάσης, πριν φωτίσεις τα ζυγωματικά σου με ένα ρουζ στα χρώματα του ροζ με φυσικό φινίρισμα. Πέρασέ το όπως και τότε από το κέντρο των ματιών μέχρι τις ρίζες των μαλλιών. Διατήρησε όσο περισσότερο μπορείς το υπόλοιπο πρόσωπο σε φυσικούς τόνους, για να μην έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλουμε. 


Photo Credits: @pixabay

Μπλε σκιά 

Η επιστροφή της μπλε σκιάς είναι γεγονός. Με μικρές απλές κινήσεις την προσαρμόζουμε στο τώρα και την χρησιμοποιούμε σε ματ υφή, με ένα πέρασμα στο καπάκι, δημιουργώντας μια pop art αισθητική. Διάλεξε μια baby blue απόχρωση, το best seller χρώμα της δεκαετίας!

 

Φυσικά μεγάλα φρύδια

Τα φυσικά μεγάλα φρύδια, ήταν χαρακτηριστικό του προσώπου της εποχής. Περιποιήσου τα δικά σου με ένα κατάλληλο τζελ, είτε ενα primer για βλεφαρίδες που θα τους δώσει σωστό σχήμα, θα τιθασεύει τις τρίχες και μια καφέ μάσκαρα που θα χαρίσει βάθος και πληρότητα στο αποτέλεσμα που θέλεις. 

 

Πολύχρωμα καπάκια

Εκτός από τη μπλε σκιά, η δεκαετία των 80’s αγαπούσε το έντονο χρώμα στο μακιγιάζ. Tα χρωματιστά καπάκια στα μάτια ήταν hot, όπως επίσης και γραφικά σχήματα στα βλέφαρα, που έδειχναν το δυναμισμό αλλά και τη ζωντάνια της εποχής. Φέτος, βρες ενδιαφέροντες τόνους για να παίξεις, τονίζοντας τις εσωτερικές γωνίες των ματιών και κράτησε το υπόλοιπο μακιγιάζ σου φρέσκο και minimal, επενδύοντας σε μια ουδέτερη nude απόχρωση κραγιόν.  

Photo Credits: @glaminati.com

Έντονο grunge

Με εκπρόσωπο της τάσης την Cher το grunge των 80's, δίνει τη σκυτάλη του στο smokey eyes των 00’s. Φέρε στα μέτρα σου την πιο τολμηρή και δυναμική τάση, με ένα μαύρο eyeliner σε gel ποιότητα για καλύτερη, πιο σταθερή αλλά και έντονη εφαρμογή. 

 

Μεταλλική λάμψη

Τα metallics ήταν must την εποχή των 80’s. Άλλωστε πως θα έλαμπες αλλιώς κάτω από τη ντισκομπάλα; Προσάρμοσε τη λάμψη στα μέτρα σου και βρες φόρμουλες πολλαπλών χρήσεων που θα βελτιώσουν το σύνολο του μακιγιάζ σου. Αγκάλιασε τη λάμψη με φωτεινά highlighters στο πρόσωπο και υφές που αντανακλούν το φως, χωρίς να το σκληραίνουν! 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Οικογενειακό πασχαλινό τραπέζι: Οδηγός επιβίωσης

Πώς θα φέρεις σε πέρας αυτή την επικίνδυνη αποστολή (και φέτος).

CELEBS

Πάσχα στις Σεϋχέλλες για την Ιωάννα Τούνη: Room tour στο πολυτελές σπίτι

Είναι σε απόσταση αναπνοής από την παραλία

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του