Skip to main content

BEAUTY NEWS

Anne Hathaway: «Η γήρανση είναι απλώς μια άλλη λέξη για τη ζωή»

Η σταρ, μεταξύ άλλων, μιλάει για τα μυστικά ομορφιάς της κι ενάντια στην εμμονή με τη γήρανση



Η Anne Hathaway αστράφτει. Κυριολεκτικά. Είναι λαμπερή με ένα ολόχρυσο ρούχο και κοσμήματα Bulgari σε επίπεδο Σταχτοπούτας όταν μπαίνει στο Sky Lounge στο Virgin Hotel της Νέας Υόρκης σε μια εκδήλωση. Το διάσημο χαμόγελό της είναι κατά κάποιο τρόπο πιο σαγηνευτικό από ό,τι στην οθόνη. Η ζεστασιά της είναι εξίσου μαγνητική, παρουσιάζοντας τον εαυτό της στους ρόλους που υποδύεται.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε:

Η γήρανση είναι «προσωπική» (και πρέπει να σταματήσουμε να ρωτάμε τις γυναίκες για αυτό).

«Η γήρανση είναι απλώς μια άλλη λέξη για τη ζωή. Και το πώς θα την αντιμετωπίσετε είναι προσωπικό θέμα και εξαρτάται από εσάς. Νιώθω υπέροχα — νιώθω καλύτερα από ό,τι στα είκοσί μου γιατί φροντίζω πολύ καλύτερα τον εαυτό μου».

Κάθε δεκαετία απαιτεί κάτι διαφορετικό

«Στα 30 μου, έπρεπε να σταματήσω το αλκοόλ. Δεν μπορούσα να το κάνω άλλο. Δεν μπορούσα να κάνω τη ζωή που ήθελα πίνοντας. Και στα 40 μου διαπιστώνω ότι πρέπει να υποστηρίξω τον εαυτό μου διαφορετικά διατροφικά. Θέλω να επιστρέψω και να μιλήσω με τον 25χρονο εαυτό μου που ένιωθε ότι δεν χρειαζόταν να κάνει τίποτα και απλώς να πω, “Ω, γλυκιά μου, υπάρχει ένας άλλος κόσμος εκεί έξω και έχει γεύση σαν αβοκάντο”».

Το snapback μετά τον τοκετό είναι fake news

«Οι άνθρωποι δεν μιλούν για αυτό και πραγματικά με έκανε να νιώσω καλύτερα όταν το έμαθα. Χρειάζονται τρία χρόνια για να ανακάμψει πλήρως το σώμα σας από την εγκυμοσύνη. Δεν έκανα πίσω. Θέλω να είμαι πολύ, πολύ σαφής σχετικά με αυτό. Αφήστε το σώμα σας να είναι σώμα. Δεν υπάρχει πουθενά να φτάσετε. Είναι μόλις τώρα. Να είστε παρούσες, να ζείτε τη στιγμή και να προσέχετε τον εαυτό σας χωρίς να θέτετε προσδοκίες».

https://www.youtube.com/watch?v=7tL3PB2o664

Η μόδα είναι να νιώθεις καλά — και να διασκεδάζεις

«Αυτή τη στιγμή όλοι παίρνουν ρίσκα και νιώθω ότι υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι για να το κάνουμε αυτή τη στιγμή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να χτυπήσεις έναν στόχο, απλά πρέπει να είσαι ο εαυτός σου — και αυτό είναι υπέροχο. Η Erin [Walsh, η στυλίστριά της] και εγώ πιστεύουμε ότι το στυλ είναι μια έκφραση, και την εμπιστεύομαι, κάτι που με κάνει να νιώθω ότι μπορώ να είμαι πιο γενναία. Δεν το παίρνουμε πολύ στα σοβαρά. Εδώ δεν υπάρχει πρόβα τζενεράλε. Έτσι είναι η ζωή. Μου έδωσαν τόσα πολλά πράγματα σε τόσο μικρή ηλικία και δεν ήξερα πάντα πώς να τα εκτιμήσω. Ένιωθα άσχημα για τον εαυτό μου σε ορισμένες στιγμές και δεν ήξερα πώς να απολαύσω αυτό που φορούσα. Τώρα φοράω πράγματα που μου αρέσουν και τα φοράω με ευγνωμοσύνη — και αυτό φαίνεται να λειτουργεί».

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Ella Gross είναι η νέα μούσα της MAC Cosmetics

Με τη νέα της global ambassador, η MAC Cosmetics αγκαλιάζει μια γενιά που αντιμετωπίζει το μακιγιάζ ως μέσο προσωπικής έκφρασης.

BEAUTY NEWS

Jacquemus Beauty: Η πιο ηλιόλουστη νέα άφιξη στον χώρο της ομορφιάς είναι γεγονός

Η μόδα του Simon Porte Jacquemus συναντά την ομορφιά στην πρώτη beauty σειρά του οίκου που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2027. 

BEAUTY NEWS

Η νέα εποχή του Valentino Beauty βρίσκει στα πρόσωπα της Dakota Johnson και του Alexander Skarsgård τους ιδανικούς ambassadors

Δύο από τα πιο φρέσκα και γοητευτικά πρόσωπα του Hollywood συναντιούνται στη νέα καμπάνια αρωμάτων του Valentino Beauty.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19 έως 26/7/26

Η επικοινωνία σας θα αρχίσει να καλυτερεύει και η ψυχολογία σας θα ανεβαίνει σταδιακά.

CELEBS

Το ιδιαίτερο fashion style της Kristen Bell που έχει γενέθλια

Πώς να υιοθετήσετε το στυλ Kristen Bell με αυτές τις συμβουλές

ΤΑΞΙΔΙ

Σικελία: Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για ένα υπέροχο τριήμερο

Στη Σικελία με αγάπη: Τρεις μέρες και τρεις επιλογές για να πάτε... και να ξαναπάτε  

Best of Network