Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η Anne Hathaway και τα μυστικά ομορφιάς της

Η σταρ, μεταξύ άλλων, μιλάει ενάντια στην εμμονή με τη γήρανση



Η Anne Hathaway αστράφτει. Κυριολεκτικά. Είναι λαμπερή με ένα ολόχρυσο ρούχο και κοσμήματα Bulgari σε επίπεδο Σταχτοπούτας όταν μπαίνει στο Sky Lounge στο Virgin Hotel της Νέας Υόρκης σε μια εκδήλωση. Το διάσημο χαμόγελό της είναι κατά κάποιο τρόπο πιο σαγηνευτικό από ό,τι στην οθόνη. Η ζεστασιά της είναι εξίσου μαγνητική, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως «Annie».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε:

Η γήρανση είναι «προσωπική» (και πρέπει να σταματήσουμε να ρωτάμε τις γυναίκες για αυτό).

«Η γήρανση είναι απλώς μια άλλη λέξη για τη ζωή. Και το πώς θα την αντιμετωπίσετε είναι προσωπικό θέμα και εξαρτάται από εσάς. Νιώθω υπέροχα — νιώθω καλύτερα από ό,τι στα είκοσί μου γιατί φροντίζω πολύ καλύτερα τον εαυτό μου».

Κάθε δεκαετία απαιτεί κάτι διαφορετικό

«Στα 30 μου, έπρεπε να σταματήσω το αλκοόλ. Δεν μπορούσα να το κάνω άλλο. Δεν μπορούσα να κάνω τη ζωή που ήθελα πίνοντας. Και στα 40 μου διαπιστώνω ότι πρέπει να υποστηρίξω τον εαυτό μου διαφορετικά διατροφικά. Θέλω να επιστρέψω και να μιλήσω με τον 25χρονο εαυτό μου που ένιωθε ότι δεν χρειαζόταν να κάνει τίποτα και απλώς να πω, “Ω, γλυκιά μου, υπάρχει ένας άλλος κόσμος εκεί έξω και έχει γεύση σαν αβοκάντο”».

Το snapback μετά τον τοκετό είναι fake news

«Οι άνθρωποι δεν μιλούν για αυτό και πραγματικά με έκανε να νιώσω καλύτερα όταν το έμαθα. Χρειάζονται τρία χρόνια για να ανακάμψει πλήρως το σώμα σας από την εγκυμοσύνη. Δεν έκανα πίσω. Θέλω να είμαι πολύ, πολύ σαφής σχετικά με αυτό. Αφήστε το σώμα σας να είναι σώμα. Δεν υπάρχει πουθενά να φτάσετε. Είναι μόλις τώρα. Να είστε παρούσες, να ζείτε τη στιγμή και να προσέχετε τον εαυτό σας χωρίς να θέτετε προσδοκίες».

Η μόδα είναι να νιώθεις καλά — και να διασκεδάζεις

«Αυτή τη στιγμή όλοι παίρνουν ρίσκα και νιώθω ότι υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι για να το κάνουμε αυτή τη στιγμή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να χτυπήσεις έναν στόχο, απλά πρέπει να είσαι ο εαυτός σου — και αυτό είναι υπέροχο. Η Erin [Walsh, η στυλίστριά της] και εγώ πιστεύουμε ότι το στυλ είναι μια έκφραση, και την εμπιστεύομαι, κάτι που με κάνει να νιώθω ότι μπορώ να είμαι πιο γενναία. Δεν το παίρνουμε πολύ στα σοβαρά. Εδώ δεν υπάρχει πρόβα τζενεράλε. Έτσι είναι η ζωή. Μου έδωσαν τόσα πολλά πράγματα σε τόσο μικρή ηλικία και δεν ήξερα πάντα πώς να τα εκτιμήσω. Ένιωθα άσχημα για τον εαυτό μου σε ορισμένες στιγμές και δεν ήξερα πώς να απολαύσω αυτό που φορούσα. Τώρα φοράω πράγματα που μου αρέσουν και τα φοράω με ευγνωμοσύνη — και αυτό φαίνεται να λειτουργεί».

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ΣΠΙΤΙ

Γιατί ένα μπουκέτο φρέσκα λουλούδια αναβαθμίζει αμέσως τον χώρο του σπιτιού μας

Γιατί έχεις όλες τις δικαιολογίες του κόσμου ώστε να αγοράσεις στον εαυτό σου φρέσκα λουλούδια.