Skip to main content

BEAUTY NEWS

Το All-Over Shimmer μακιγιάζ της Gabrielle Union είναι τέλειο για τα party make up της σεζόν!

Πρόσθεσε γενναίες πινελιές λάμψης για ένα ακαταμάχητο party look! 



Η εορταστική περίοδος εν όψει, φέρνει στο νου εικόνες από ξεφρενα πάρτι, εντυπωσιακά φορέματα, glamorous party make up και ατελείωτο shopping. Αν φέτος τα Χριστούγεννα θέλεις να λάμψεις αλλά και να ξεχωρίσεις, με μια ακαταμάχητη εμφάνιση, πάρε ιδέες μακιγιάζ από τις πιο κατάλληλες του είδους. Party makeup inspo από την Gabrielle Union που παραδίδει μαθήματα ομορφιάς με ασυναγώνιστο glam!   

Η Union σε μια πρόσφατη εμφάνισή της δίνει έμπνευση για λαμπερά festive μακιγιάζ που ακτινοβολούν, ποζάροντας με κοσμήματα Kendra Scott και ένα στράπλες ballerina dress σε συνδυασμό με shimmer μάτια και ζεστά ροδακινί μάγουλα.

Photo Credits: @gabunion/instagram

Η όμορφη ηθοποιός χρησιμοποίησε για το μακιγιάζ των ματιών, μια αστραφτερή ζεστή ροζ σκιά από το καπάκι μέχρι το κόκκαλο του φρυδιού, απογειώνοντας το βλέμμα με αρκετές στρώσεις μάσκαρα και τονισμένα, καλοσχηματισμένα φρύδια που πλαισίωσαν μοναδικά το υπέροχο πρόσωπό της. Το δέρμα της Union ακτινοβολεί υγεία ακόμα και μέσα από τη φωτογραφία, καθώς ενισχύεται από ένα υπέροχης απόχρωσης ρουζ που ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες, αλλά και το σαγηνευτικό touch του highlighter στα ζυγωματικά της και στην άκρη της μύτης. 

Είναι ένα σχετικά απλό μακιγιάζ που δεν απαιτεί μια έμπειρη ομάδα για να το δημιουργήσει και μπορείς εύκολα και απλά, να το δοκιμάσεις στο σπίτι σου, με απλά προϊόντα ομορφιάς που σίγουρα διαθέτεις. 

Ένα χαμηλό, ανεπιτήδευτο πιάσιμο σε στυλ faux-bob, ήταν η τέλεια επιλογή για να αναδείξει τα σκουλαρίκια που φορούσε και σου προτείνουμε να το σκεφτείς και εσύ, για εκείνες τις νύχτες που θέλεις να προκαλέσεις ταραχή και να εντυπωσιάσεις.

Κι επειδή η εποχή προστάζει λάμψη σε όσο μεγαλύτερο βαθμό γίνεται, μη διστάσεις να προσθέσεις λίγη, όχι μόνο στο πρόσωπό σου αλλά και στο σώμα σου. 

Ακολουθώντας τα βήματα της Union, που άστραφτε από την κορυφή μέχρι τα νύχια χάρη στην διακριτική πινελιά λάμψης που χρησιμοποίησε στους ώμους, τις κλείδες και τα χέρια της, ήρθε και η δική σου σειρά να πετύχεις ένα άκρως shining girly ακαταμάχητο αποτέλεσμα. 

Αν θέλεις να ολοκληρώσεις το look μένοντας πιστή στις λεπτομέρειες, δεν έχεις παρά να βάψεις και τα νύχια σου σε μια εξίσου αστραφτερή, ασημί, μεταλλική απόχρωση.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Το λαμπερό δείπνο για τα γενέθλιά της πλάι στο κύμα

«Ένας χρόνος πιο κοντά στο να γίνω milf», ήταν το μήνυμα στην τούρτα της

FOOD

5 συμβουλές αποτοξίνωσης για το συκώτι μας μετά το Πάσχα

Ποιες συμβουλές να ακολουθήσεις για την επαναφορά του ήπατος στην κατάστασή του πριν από το σύντομο, μα έντονο διάλειμμα των διακοπών του Πάσχα

CELEBS

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έχει γενέθλια - Η φωτογραφία που τράβηξε η Κέιτ

To μήνυμα του πριγκιπικού ζεύγους στον λογαριασμό του στο instagram