Skip to main content

BEAUTY NEWS

Υπάρχει contouring και για τα μαλλιά; Ναι και είναι hot!

Ξέχνα όσα ήξερες, το contour cut είναι αυτό που θέλεις! 



Θυμάσαι το contouring στο μακιγιάζ; Ε ξέχασέ το γιατί πέρα του ότι είναι εκτός, εδώ θα μιλήσουμε για μαλλιά. Με κάθε νέα σεζόν έρχεται και μια νέα σειρά απο hair trends που μας ξεσηκώνουν και θέλουμε αλλαγές. Αν αναζητάς μια πιο ανέμελη όψη στα μαλλιά σου, μια ακαταμάχητη ελευθερία χωρίς ιδιαίτερο styling τότε θα λατρέψεις το Contour Cut. Η συγκεκριμένη τεχνική δημιουργεί έξυπνα layers στα μαλλιά που λειτουργούν ακριβώς όπως και το ομώνυμο μακιγιάζ. Σκοπός του είναι να τονίσει το περίγραμμα του προσώπου, το σχήμα και τα χαρακτηριστικά του. 

 

Το καλύτερο κομμάτι; Αυτό το κούρεμα είναι πραγματικά για όλους! Ταιριάζει με τα περισσότερα σχήματα προσώπου καθώς δημιουργείται ένα custom αποτέλεσμα, προσαρμόζεται στις περισσότερες ποιότητες μαλλιών και έχει εύκολο styling. Πάρε έμπνευση πριν κάτσεις στην καρέκλα του κομμωτή σου! 

 

Τι είναι το contour cut; 

Είναι μια τεχνική κουρέματος εξατομικευμένη. Τα layers που δημιουργεί ο κομμωτής τονίζουν τα ζυγωματικά και τη γραμμή του σαγονιού, όπως ακριβώς και η αντίστοιχη τεχνική μακιγιάζ. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο μήκος ή τρόπος όλα γίνονται κατόπιν συζήτησης και συνεννόησης με τον κομμωτή σου. Όλα εξαρτώνται από την προτίμησή σου και το σχήμα του προσώπου σου, τις ανάγκες σου και το τι χρειάζεσαι τη δεδομένη στιγμή. Για παράδειγμα, ένα κούρεμα μέχρι τους ώμους με ακανόνιστο φιλάρισμα, μπορεί να δείξει πιο λεπτο και μακρύ το στρογγυλό πρόσωπο και να τονίσει το σαγόνι.

 

Σε ποιες απευθύνεται το contour cut;

Σε όλες! Και αυτή είναι η ομορφιά του, ότι είναι περισσότερο μια τεχνική παρά ένα καθορισμένο στυλ. Η ιδέα πίσω από αυτό το κόψιμο, είναι πως είναι προσαρμοσμένο σε κάθε γυναίκα και μπορεί να φαίνεται υπέροχο σχεδόν σε κάθε μία. Λειτουργεί σε πολλά μήκη και μπορεί να λειτουργήσει υπέροχα σε οποιαδήποτε υφή μαλλιών. 

 

Εάν δεν θέλεις να περνάς τις ώρες σου μπροστά στον καθρέφτη παίζοντας με τα μαλλιά σου, αν αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα λούσιμο κι έφυγες, αν θέλεις κίνηση και μια κουπ με χαρακτήρα, χωρίς να στερείσαι του στυλ τότε το contour cut είναι για σένα.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ενδείξεις ότι μπορεί να είσαι εσύ το πρόβλημα στη σχέση σου

Στις σχέσεις, μερικές φορές αναζητούμε απαντήσεις παντού εκτός από τον εαυτό μας