Skip to main content

BEAUTY NEWS

Brow tint: Η πιο hot beauty συνήθεια για τέλειο look κάθε μέρα!

Μάθε όσα θέλεις για να τονίσεις το βλέμμα σου & να κερδίσεις την τέλεια εμφάνιση κάθε μέρα!



Αν κάτι δεν αντέχω στην καθημερινότητα είναι το συνεχές τρέξιμο και οι συνεχόμενες υποχρεώσεις. Μέσα σε όλο αυτόν τον καθημερινό μαραθώνιο συχνά παραμελώ τον εαυτό μου και την περιποίησή του, ακόμα και την εικόνα του. Οπότε αν κάτι με εξιτάρει τρομερά είναι να βρίσκω κατά κάποιον τρόπο ημιμόνιμες λύσεις ομορφιάς για να γλιτώνω χρόνο στην κάθε μέρα. Είναι κατα κάποιον τρόπο η δική μου μανία. Να δημιουργώ μια καλύτερη εμφάνιση με σχεδόν ελάχιστη προετοιμασία. 

Έχουμε μιλήσει για το microblanding φρυδιών, το lash lift τα extension βλεφαρίδων που χαρίζουν άμεσα πόντους σε μια ακαταμάχητη εμφάνιση ωστόσο αν δεν είσαι τόσο των δραστικών λύσεων υπάρχουν και πιο ενδιάμεσες καταστάσεις όπως το brow tint, η νέα μου συνήθεια που χαρίζει την ψευδαίσθηση ενός πρωινού προσεγμένου make up χωρίς καθόλου κόπο. 

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ξανά τη σημασία των περιποιημένων φρυδιών στην εμφάνισή μας. Είναι το frame του βλέμματος και ίσως το ήμισυ μιας αψεγάδιαστης εμφάνισης. Έτσι έχοντάς τα όμορφα και φροντισμένα έχεις κάνει ήδη τη μιση δουλειά του μακιγιάζ σου. 

Τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως πολύς κόσμος έχει στραφεί στην περιποίηση των φρυδιών. Θέλεις γιατί έχει καταλάβει τη σημασία τους, θέλεις γιατί τα beauty λάθη στο τρόπο περιποίησης του έχει στοιχίσει στις περισσότερες από εμάς πάντως υπάρχουν πάρα πολλές μέθοδοι από απλή διαμόρφωση μέχρι το επαγγελματικό microblanding για να βρεις αυτή που σου ταιριάζει και θα σου χαρίσει το τέλειο αποτέλεσμα. 

Τι είναι λοιπόν το brow tint; 

Το βάψιμο των φρυδιών είναι ένας έξυπνος και εύκολος τρόπος για να βελτιώσεις τα φυσικά σου φρύδια και να δημιουργήσεις ένα πιο ξεκάθαρο πλαίσιο στο πρόσωπό σου.  Χρησιμοποιώντας ημιμόνιμη βαφή που σκουραίνει τις τρίχες των φρυδιών, η θεραπεία βοηθά στον καθορισμό ακόμη και των πιο ανοιχτόχρωμων ή λεπτότερων τριχών που δεν φαίνονται, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα πιο γεμάτο σχήμα. Είναι ουσιαστικά σαν να βάφεις τα μαλλιά σου ημιμόνιμα.

Σε ποιον απευθύνεται το brow tint;

Ουσιαστικά σε όλους. Είναι μια εξαιρετική λύση για όλους όσους θέλουν να ενισχύσουν και να εξισορροπήσουν το χρώμα των φρυδιών τους και επίσης λειτουργεί τέλεια για να καλύψει τα γκρι, να προσθέσει ευκρίνεια και να πετύχει ένα πιο γεμάτο αποτέλεσμα. Να κεντράρει το βλέμμα και να το αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο. 

Αν και μπορεί να νομίζεις πως είναι μια εξαιρετική λύση για πιο ανοιχτόχρωμα φρύδια ωστόσο μπορεί να τονίσει υπέροχα τα σκούρα και να τους χαρίσει ένα υπέροχο λαμπερό φινίρισμα. 

Τι να περιμένω στη διάρκεια της θεραπείας; 

Πριν το brow tint ο ειδικός θα σου μιλήσει για τη διαδικασία και θα αποφασίσετε μαζί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μίλα μαζί του για παλαιότερες εμπειρίες σου αλλά και τι πραγματικά αναζητάς. Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι σημαντική και θα πρέπει το αποτέλεσμα να κινείται ανάμεσα σε φυσικούς τόνους για να μη φαίνεται εντελώς ξένο πάνω σου.

Αφού η αισθητικός καθαρίσει την επιδερμίδα γύρω από τα φρύδια σου, θα σου απλώσει μια κρέμα που θα εμποδίσει το χρώμα να περάσει στη γύρω περιοχή. Έπειτα θα εφαρμόσει το επιθυμητό χρώμα και θα ξεκινήσει ο χρόνος αναμονής μέχρι να επιτευχθεί η βαφή. Χαλάρωσε και άσε τους ειδικούς να κάνουν τη δουλειά τους. Στη συνέχεια, η έξτρα ποσότητα του προϊόντος θα αφαιρεθεί περνώντας ένα ενυδατικό τζελ διαμόρφωσης στα φρύδια σου. 

Το brow tint είναι ένας έξυπνος και εύκολος τρόπος για να βελτιώσεις την εικόνα σου, να γλιτώσεις χρόνο στην daily beauty routine σου και να δημιουργήσεις το ιδανικό κάδρο για τα μάτια σου. Eίναι μια ημιμόνιμη λύση με λίγη διάρκεια για εσένα που δεν αγαπάς τα πιο μόνιμα αποτελέσματα.  

Υπάρχουν κίνδυνοι σε μια brow tint συνεδρία; 

Οι βαφές φρυδιών είναι μια θεραπεία ομορφιάς χαμηλού κινδύνου και εντελώς ανώδυνη. Ωστόσο, μην ξεχνά να κάνεις ένα τεστ αλλεργίας μόλις πριν. Διάλεξε ένα πιστοποιημένο κέντρο με καλής ποιότητας προϊόντα και μη κάνεις την επιλογή σου μόνο βάσει τιμής. 

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής θα πρέπει να σου τοποθετήσουν μια μικρή ποσότητα υλικού σε καθαρό δέρμα. Εάν εμφανίσεις  κάποια ερυθρότητα ή φαγούρα τότε μπορεί να έχεις αλλεργία σε κάποιο από τα συστατικά και είναι καλό να μην συνεχίσεις στη διαδικασία. Εάν δεν έχεις καμία αντίδραση στο patch test, είσαι έτοιμη να απολαύσεις το νέο σου υπέροχο πρόσωπο! 

Η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. 

Σε γενικές γραμμές, μπορεί να διαρκέσει έως και 6 εβδομάδες. Αυτό βέβαια αλλάζει ανάλογα από το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν οι τρίχες των φρυδιών σου, πώς τα φροντίζεις, ποια προϊόντα περιποίησης χρησιμοποιείς, τον τύπο του δέρματός σου, τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου και το πόσο εκτίθεσαι στον ήλιο. Απόφυγε ισχυρά προϊόντα ντεμακιγιάζ στην γύρω περιοχή και οξέα απολέπισης για ένα μεγαλύτερης διάρκεια αποτέλεσμα.  

Λίγο πριν τις γιορτές κλείσε το ραντεβού σου και απόλαυσε την πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σου.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ενδείξεις ότι μπορεί να είσαι εσύ το πρόβλημα στη σχέση σου

Στις σχέσεις, μερικές φορές αναζητούμε απαντήσεις παντού εκτός από τον εαυτό μας