Skip to main content

BEAUTY NEWS

Ατέλειες; Εξάλειψέ τες με την θαυματουργή δράση της Νιασιναμίδης!

Γιατί να προσθέσεις την νιασιναμίδη στην beauty daily routine σου! 



Ως γνωστό το υαλουρονικό οξύ χαρίζει ένα boost ενυδάτωσης. H βιταμίνη C προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία. Σε τι ακριβώς βοηθάει το δέρμα σου η νιασιναμίδη; Αν αντιμετωπίζεις διάφορα δερματικά προβλήματα μπορείς να βρεις τη λύση με μια κίνηση! Η Νιασιναμίδη είναι η σούπερ σταρ της περιποίησης του δέρματος και βοηθά στη μείωση της ερυθρότητας, της υπερμελάγχρωσης, του μεγέθους των πόρων, ενισχύει τον φραγμό του δέρματος, ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος και δρα ως αντιοξειδωτικό.Γι’αυτό η ενσωμάτωση ενός ορού νιασιναμίδης στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου κρίνεται απαραίτητη. 

Τα οφέλη της είναι τόσα πολλά και καλύπτουν τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος ακόμη και των πιο ευαίσθητων!  Η Νιασιναμίδη έχει αποτέλεσμα στην καταπολέμηση ορισμένων τύπων ακμής, ροδόχρου ακμής ή λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί στην επιλογή, λαμβάνοντας πάντα υπόψη σας τη συγκέντρωση της νιασιναμίδης στο έκαστο προϊόν αλλά και τα υπόλοιπα συστατικά της σύνθεσης. 

Τι να προσέξεις

Όσον αφορά τη συγκέντρωση του δραστικού συστατικού το περισσότερο δεν είναι πάντα και το καλύτερο. Είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη σου τον τύπο του δέρματός σου και αν είναι ευαίσθητο σε νέα προϊόντα να ψάξεις αυτό που περιέχει χαμηλότερη συγκέντρωση της δραστικής ουσίας, από 1 μέχρι 2%. Η Νιασιναμίδη σε υψηλότερες συγκεντρώσεις, μπορεί να προκαλέσει ερυθρότητα, ερεθισμό ή δερματίτιδα εξ επαφής, η οποία εκδηλώνεται ως κόκκινο, φολιδωτό εξάνθημα. 

Εάν ωστόσο το δέρμα σου έχει την απαιτούμενη ανοχή στα νέα συστατικά ή το αίτημά σου είναι ο αποχρωματισμός των κηλίδων του δέρματος το εύρος από 2% έως 10%είναι τέλειο . Εάν ανησυχείς για την ανεκτικότητα, μια δοκιμή σε μια μικρή περιοχή του δέρματος πριν την εφαρμογή σε ολόκληρο το πρόσωπο κρίνεται απαραίτητη.

Beauty star combo

Ενώ ορισμένοι οροί τονίζουν τη νιασιναμίδη ως το βασικό συστατικό, δεν αποκλείεται να τη βρεις μαζί με άλλα ενεργά συστατικά, όπως το σαλικυλικό οξύ να είναι ένα από τα πιο κοινά. Η νιασιναμίδη μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής και της ερυθρότητας, που μπορεί να προκληθούν από το σαλικυλικό οξύ. 

Ωστόσο συνδυάζεται καλά σχεδόν με τα πάντα. Η νιασιναμίδη είναι εξαιρετικά συμβατή με άλλα ενεργά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των ρετινοειδών, των άλφα και βήτα υδροξυοξέων, πεπτιδίων και του υαλουρονικού οξέος. 

Τα οφέλη της προσθήκης ενός ορού με νιασιναμίδη στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου είναι πολλά, ενώ λειτουργεί σε όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και σε ευαίσθητο δέρμα. Είναι εξαιρετικός για την ακμή, καθώς μπορεί να μειώσει τη φλεγμονή, την παραγωγή σμήγματος και την εμφάνιση κηλίδων, αλλά και για την εξισορρόπηση του λιπαρού και ξηρού δέρματος. Η νιασιναμίδη μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο της παραγωγής λιπαρότητας και στη μείωση της εμφάνισης των πόρων, ενώ ενυδατώνει το δέρμα και βελτιώνει τη λειτουργία του φραγμού. 

Τώρα που ξέρεις ενίσχυσε την beauty daily routine σου με ένα κατάλληλο προΪόν αποκλειστικά και μόνο για τις δικές σου ανάγκες. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ευτυχισμένη» Penelope Cruz

Γίνεται 50 ετών και συνεχίζει να είσαι όσο ονειρεύεται ευτυχισμένη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική