Skip to main content

BEAUTY NEWS

Kate Beckinsale: New look με πλατινέ ξανθό καρέ!

 Η διάσημη ηθοποιός άλλαξε hairlook και είναι πραγματικά αγνώριστη! 



Η Kate Beckinsale έκανε μια μεγάλη αλλαγή, τόσο μεγάλη που είναι σχεδόν αγνώριστη! Αν την θυμάσαι μέσα από τον ρόλο της στο Pearl Harbor ως εκθαμβωτική μελαχρινή με αλαβάστρινη επιδερμίδα και κόκκινο κραγιόν ξέχασέ την. Η καλιφορνέζικη πια εικόνα της δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό καλό της εαυτό! Ωστόσο η νέα της εκδοχή θυμίζει περισσότερο ένα άγνωστο, σούπερ σέξι, κακό κορίτσι του Hollywood!  

Η Beckinsale, η οποία είναι συνώνυμη με τη μελαχρινή κόμη από τις αρχές της καριέρας της μόλις τόλμησε μια σημαντική αλλαγή αφήνοντας πίσω τα μακριά σκούρα της μαλλιά, για να αποκτήσει ένα beach wave bob look στην λαμπερή απόχρωση του ξανθού! 

Ο δικός μας ελληνικής καταγωγής κομμωτής Δημήτρης Γιαννέτος μετέτρεψε την σταρ από μια εκθαμβωτική μελαχρινή σε μια ανοιχτόχρωμη, χρυσαφένια, σχεδόν πλατινένια ξανθιά, την οποία ονόμασε στο instagram «blob», από τον συνδυασμό των λέξεων blonde και bob! Δεν είναι ένα ενιαίο χρώμα, αλλά μάλλον ένα ξανθό που σκουραίνει στη ρίζα και ανοίγει στη μέση και τις άκρες. Το bob της Beckinsale με μήκος ανάμεσα στο πηγούνι και την κλείδα της είναι χτενισμένο σε ανάγλυφα κύματα για να αναδείξει το χρώμα. 

Ο makeup artist Jose Corella συνδύασε την ξανθιά κόμη της σταρ με ένα ζωηρό κόκκινο κραγιόν που ταίριαζε με το κατακόκκινο κοστούμι της και αστραφτερή χρυσή σκιά.

Αν και έχουμε την αίσθηση ότι η ξανθιά στιγμή της Beckinsale είναι προσωρινή, είναι μια πραγματικά μάλλον σοκαριστική εμφάνιση και μια ολοκληρωτική μεταμόρφωση. 

Είμαι σίγουρη πως αν τη συναντούσες στο δρόμο, μάλλον δεν θα την αναγνώριζες. Μια μέρα νωρίτερα, η Beckinsale παρακολούθησε την εκδήλωση Elle Women in Hollywood με τα συνηθισμένα μακριά μελαχρινά μαλλιά της, χτενισμένα σε ένα στριφτό updo. 

H ηθοποιός έχει υπάρξει ξανά ξανθιά στο παρελθόν, αλλά ήταν για ρόλο και όχι για μια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί! Το 2019 έγινε ξανθιά για την ταινία Jolt και το 2021 προτίμησε μια ξανθιά περούκα για τον ρόλο της στη σειρά Dark Comedy.

Λένε πως οι ξανθιές διασκεδάζουν περισσότερο! Ίσως η Beckinsale μας πει από πρώτο χέρι! 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα