Skip to main content

BEAUTY NEWS

Taylor Swift: Με χριστουγεννιάτικο μανικιούρ δίνει ιδέες για τα επόμενα δικά σου!

Νύχια σε τέλειο εορταστικό mood!



Αρκετά πράγματα γνωρίζουμε για την Taylor Swift. Πως λατρεύει τους φίλους της, πως έχει στυλ και πως λατρεύει τα Χριστούγεννα. Πως συνδυάζονται όλα αυτά μαζί; Μα με την εμφάνισή της το βράδυ της Τετάρτης, όπου η 33χρονη σταρ βγήκε στη Νέα Υόρκη για να στηρίξει τη στενή της φίλη Έμα Στόουν στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, Poor Things. Ενώ η νύχτα ανήκε στην όμορφη πρωταγωνίστρια, ωστόσο η Swift προκάλεσε πάλι την απαραίτητη προσοχή με την εμφάνισή της και συγκεκριμένα με το απόλυτα εορταστικό μανικιούρ της. 

 

Σε συνδυασμό με το ολόμαυρο μάξι φόρεμά της και το παλτό της από ψεύτικη γούνα, το μανικιούρ της Swift ήταν το τέλειο κομμάτι της τούρτας που ολοκλήρωσε ένα σούπερ party mani look για την περίοδο των γιορτών σε μια βραδιά με μπόλικο glam στο κόκκινο χαλί. 

 Πως μπορείς να κάνεις δικό σου το εορταστικό μανικιούρ της Swift; 

Δώσε κοντό σχήμα στα νύχια σου και λίμαρέ τα σε ένα οβάλ σχήμα. Το συγκεκριμένο αποτελεί μια από τις αγαπημένες τάσεις της χρονιάς στα νύχια των διασημοτήτων και όχι μόνο. Βάψε τα νύχια σου χρησιμοποιώντας εναλλάξ αποχρώσεις του βαθύ κόκκινου και του πράσινου του πεύκου. Προτίμησε σκούρους τόνους με μεταλλικό φινίρισμα. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά διακριτικό και μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με την εορταστική παλέτα των party outfit. 

Photo Credits: @Getty Imagees

Αν βαριέσαι συχνά και σου αρέσουν οι εναλλαγές στα χρώματα του μανικιούρ, ανάμεσα στα  must που θα κάνεις αυτήν την περίοδο ένα είναι και αυτό! Προτίμησε το κοντό σχήμα καθώς είναι μια πιο πρακτική επιλογή  αν έχεις μαγειρέματα κι ετοιμασίες όπως και η Swift που δεν το αποχωρίζεται καθώς συχνά στις συναυλίες της θα χρειαστεί να παίξει κιθάρα. 

 Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Swift έδειξε ένα ακόμη κοντό νύχι της με καθαρό και ουδέτερο σχέδιο, στο εξώφυλλο του περιοδικού TIME. Η τραγουδίστρια κέρδισε τον τίτλο του προσώπου της χρονιάς για το 2023 από το περιοδικό, την ίδια μέρα που εμφανίστηκε στο πλευρό της Stone.

Και στις δύο περιπτώσεις, η Swift έλαμπε με το  κόκκινο κραγιόν να αποτελεί σημείο κατατεθέν της. Ενώ είναι κλασικό για όλο το χρόνο, το φωτεινό του χρώμα είναι τέλειο για τις γιορτές, ειδικά όταν συνδυάζεται με ένα μανικιούρ σε αντίστοιχους χριστουγεννιάτικους τόνους. Αν αναζητάς ήδη το δικό σου μάνι των εορτών, δώσε μια ευκαιρία στο παραπάνω που μπορείς εύκολα και απλά να το κάνεις και μόνη σου!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα