Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αποκάλυψε την πιο όμορφη εκδοχή σου με τις καλύτερες ελαφριές βάσεις μακιγιάζ!

Τα lightweight foundation ήρθαν για να μείνουν και προσφέρουν όλα όσα θέλουμε. 



Ήταν το 2023 η χρονιά που εγκαταλείψαμε τις βαριές φόρμουλες βάσης και τελικά αγκαλιάσαμε το πιο ελαφρύ foundation! Αν δούμε λίγο πιο έξω από την καθημερινότητα την παγκόσμια βιομηχανία της ομορφιάς μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι η απάντηση είναι ένα ηχηρό ναι. Στο παρελθόν, το μακιγιάζ μέτριας έως πλήρους κάλυψης σήμαινε σχεδόν σίγουρα μια πιο βαριά επιδερμίδα αλλά η τάση για no makeup μακιγιάζ και «Ξύπνησα έτσι» έχει οδηγήσει σε πολύ ελαφριά σκευάσματα και αποτελεσματικά που καλύπτουν ικανοποιητικά λεπτές γραμμές, μαύρα στίγματα και ακμή. 

Όλες μας λαχταρούμε στο μακιγιάζ προϊόντα που αποδίδουν, που μας κάνουν να αισθανόμαστε καλά και ενισχύουν το δέρμα μας αντί να το καλύπτουν. Ακόμα και η πιο προβληματική επιδερμίδα δικαιούται μια βάση που της ταιριάζει και αναδεικνύει το εκάστοτε πρόσωπο που τη φοράει χωρίς να δημιουργεί δυσφορία ή αίσθηση μάσκας! Υπάρχουν επίσης αρκετές σύγχρονες συνθέσεις μοναδικές στο είδος τους, που μπορούν να προσφέρουν πλήρη κάλυψη και ματ φινίρισμα που καταφέρνει να αναπνέει. Όταν ένα προϊόν λειτουργεί πραγματικά, φαίνεται. Όλα έχουν να κάνουν με τον τρόπο που κάθεται στο δέρμα ώρες μετά την εφαρμογή, τα χαρακτηριστικά συστατικά και, φυσικά, μια ολοκληρωμένη σειρά αποχρώσεων. Δείτε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα ελαφριά foundation και επιλέξτε το δικό σας ελιξίριο ομορφιάς! 

RADIANT WONDERLIGHT SERUM FOUNDATION

Γιατί το αγαπάμε: Δείτε το πρόσωπό σας να ακτινοβολεί! Νεανική λάμψη, φωτεινότητα και ελαστικότητα, φυσική κάλυψη,  με δείκτη προστασίας SPF 20.

Το πρωτοποριακό make up με ιδιότητες ορού περιποίησης είναι ιδανικό για εσένα που αναζητάς νεανική όψη. Χάρη στην εξελιγμένη του φόρμουλα με Porcelain Flower και σύμπλεγμα πεπτιδίων, εισχωρεί βαθιά στην «καρδιά» της επιδερμίδας επαναφέροντας στην επιφάνεια τη φωτεινότητα και τη λάμψη της. Είναι ιδανικό  για όλους τους τύπους επιδερμίδας. 

 RADIANT AIR FINISH LONG LASTING MAKE UP

Γιατί το αγαπάμε: Αέρινο αποτέλεσμα, μεγάλη διάρκεια, φυσική κάλυψη, δείκτης προστασίας SPF 20, εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε.

Εάν αυτό που ζητάς από ένα make up είναι το αέρινο αποτέλεσμα τότε το Air Finish Longlasting Make up SPF 20 είναι το ιδανικό προϊόν για σένα. Ένα υγρό make up λεπτής υφής που προσφέρει φυσική  κάλυψη και μεγάλη διάρκεια χωρίς να το αισθάνεσαι.

SEVENTEEN SKIN PERFECT ULTRA COVERAGE WATERPROOF FOUNDATION

Γιατί το αγαπάμε: Πες αντίο στις ατέλειες και απόκτησε αψεγάδιαστη επιδερμίδα με ελαφριά υφή και τέλεια ματ όψη, με το Skin Perfect Foundation!

To Skin Perfect Foundation με την ενισχυμένη του σύνθεση ανταποκρίνεται τέλεια στις ανάγκες σου αφού μπορεί να καλύψει απόλυτα και φυσικά όποια ατέλεια και αν σε ταλαιπωρεί. Η ελαφριά υφή του και το βελούδινο ματ αποτέλεσμά του το κάνουν ευχάριστο για την επιδερμίδα σου, ενώ η ειδική σύνθεσή του είναι τόσο καλυπτική που μπορεί να εξαφανίσει σκούρες κηλίδες, ευρυαγγείες, ακόμα και μικρές ουλές. Παράλληλα, οι αδιάβροχες αποδόσεις του σε συνδυασμό με τον δείκτη προστασίας SPF15 θα το κάνουν απαραίτητο συμπλήρωμα στο νεσεσέρ σου για το γυμναστήριο ή την παραλία! 

SEVENTEEN THE NATURAL TRANSPARENT FOUNDATION

Γιατί το αγαπάμε: Ανάλαφρη, φυσική κάλυψη που δένει τέλεια με το χρώμα της επιδερμίδας σου! 

Το Natural Transparent Foundation αφήνει το δέρμα σου απαλό, λείο και τέλεια ενυδατωμένο ενώ παράλληλα ρυθμίζει τη λιπαρότητα όλη την ημέρα. Η μοναδική ρευστή υφή του προσδίδει ελαστικότητα στο δέρμα και το προστατεύει από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους αλλά και την ηλιακή ακτινοβολία με SFP20.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της