Skip to main content

BEAUTY NEWS

Έμα Στόουν: Red carpet εμφάνιση ως φλογερή κοκκινομάλλα!

Επιστροφή στο κόκκινο για τη διάσημη ηθοποιό & tips για να το κανείς δικό σου!



Καμία λίστα με εμβληματικές κοκκινομάλλες δεν θα ήταν πλήρης χωρίς την ηθοποιό Έμα Στόουν μέσα. Αν και είναι περίφημα μια φυσική ξανθιά (μια απόχρωση στην οποία επέστρεψε τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους), η Stone επέστρεψε στο κόκκινο κάποια στιγμή μεταξύ της παρουσίασης του Saturday Night Live στις 2 Δεκεμβρίου και αυτής της εβδομάδας. Το νέο της χρώμα ένα καθαρό ρουμπινί χάρισε ανανέωση στο look της ηθοποιού ενώ ταίριαζε απόλυτα στο κόκκινο χαλί της πολυσυζητημένης ταινίας που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Λάνθιμος, Poor Things .

Η hair stylist της Stone, Mara Roszak με έδρα το Λος Άντζελες πρότεινε τη συγκεκριμένη αλλαγή στην όμορφη πρωταγωνίστρια.

«Εμπνευστήκαμε πραγματικά από την Bella, τον χαρακτήρα της Emma στην ταινία», ειπε η Roszak για το αποδομημένο updo που διαμόρφωσε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της Stone. «Η Bella είναι πολύ νεανική και φρέσκια! Θέλαμε τα μαλλιά να είναι καθαρά και κομψά, αλλά όχι πολύ εκλεπτυσμένα ή σοβαρά».

Δεδομένου ότι η Stone μόλις επέστρεψε στην απόχρωση που είναι συνυφασμένη με την εικόνα της, η Roszak επικεντρώθηκε στη διατήρηση του χρώματος και στην υγεία των μαλλιών. Αυτό περιλάμβανε τη δική της τελετουργία ομορφιάς που εξασφάλισε στην Stone μια υγιή και λαμπερή κόμη, μια σημαντική βάση για κάθε στυλ.

Αν ονειρεύεσαι μια σημαντική αλλαγή στα μαλλιά σου στους τόνους του κόκκινου, μάθε πως θα πρέπει να προσέξεις την υγεία της τρίχας πριν κανείς οτιδήποτε. Το κόκκινο είναι από τα πιο ευαίσθητα χρώματα και η υγεία της τρίχας παίζει σημαντικό ρόλο στο στρώσιμο του χρώματος και στο λαμπερό φινίρισμα του! Θα πρέπει επίσης να έχεις υπόψιν σου πως είναι ένα χρώμα που χρειάζεται συχνά πέρασμα για να διατηρείται εντυπωσιακό οπότε χρειάζεται οπωσδήποτε και ιδιαίτερη μεταχείριση με μάσκες και ενυδατικά προϊόντα!

Ακόμα και το πιο υπέροχο χρώμα ξεκινάει από το εσωτερικό της τρίχας όποτε αν σκοπεύεις μια τέτοια υπέροχη αλλαγή ξεκινα με μικρά τελετουργικά ενδυνάμωσης της τρίχας, ενυδάτωσης και αποκατάστασης άμεσα! Το κόκκινο ήταν είναι και θα είναι ένα από τα πιο θηλυκά χρώματα για τα μαλλιά σου!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το κεράκι της Λαμπρής – ένα παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης

Μια εικονική επίσκεψη για Πάσχα στο «χωριό» της παιδικής μας ηλικίας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα