Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τι θα βάψεις φέτος; 6 nail αποχρώσεις για εναλλακτικό Christmas mani!

6 hot αποχρώσεις που θα απολαύσουν τα άκρα σου! 



Σίγουρα, τα χέρια σου περνούν τον περισσότερο χρόνο τους μέσα σε γάντια ή τσέπες παλτό κατά τους χειμερινούς μήνες, αλλά αυτό δεν αναιρεί τη χαρά να έχεις λίγο χρώμα στα δάχτυλά σου. Όταν τα γάντια βγαίνουν, δεν υπάρχει τίποτα πιο chic από ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ με ένα ασορτί mani ή περιποιημένα άκρα στα πιο hot χειμωνιάτικα χρώματα, είτε σκούρα και τολμηρά, φωτεινά και χαρούμενα, είτε απλά και καθαρά. Αν έχεις βαρεθεί τα κόκκινα και τις πολύ κλασικές επιλογές για τις μέρες των γιορτών τότε δες παρακάτω ΄όσα μπορείς να διαλέξεις για να ξεχωρίσεις! 

Υπάρχει κάτι για όλους και για κάθε τόνο δέρματος, αποχρώσεις εμπνευσμένες από εποχιακά φαινόμενα, γλυκές λιχουδιές και νότες που ζεσταίνουν τις καρδιές μας όταν έξω κάνει κρύο.

Opi Nail Laquer Jewel be Bold Collection The Pearl Of Your Dreams & Seventeen Studio Rapid Dry Longlasting Color No 226

Παγωμένο μπλε

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τους ψυχρούς μήνες είναι τόνοι που είναι εξίσου ψυχροί.  Για τη Sadie Jordan , μια καλλιτέχνη νυχιών με έδρα το Λονδίνο, αυτό σημαίνει ότι το ανοιχτό μπλε είναι το ιδανικό για να μεταμορφώσει τα δάχτυλά της. Γιατί μας αρέσει; Γιατί φαίνεται υπέροχο μια μουντή ημέρα και ταιριάζει τέλεια με όλα τα χειμωνιάτικά μας ρούχα! 

Senenteen Studio Rapid Dry Longlasting Color No 220 & Opi Nature Strong Leef By Example

Μια κούπα με φασκόμηλο

Ένα φθινοπωρινό χρώμα που ήρθε για να μείνει λίγο περισσότερο. Ένα χρώμα απαλό και γλυκό που μπορεί να σου φτιάξει ακόμα και τη μέρα! Είναι μια υπέροχη επιλογή  αν προτιμάς να αποστασιοποιηθείς από τα τυπικά χειμωνιάτικα χρώματα και να παραμείνεις ωστόσο σε γήινους τόνους. Για την περίοδο τώρα των γιορτών, θα μπορούσες να προσθέσεις ένα γρήγορο glitter topcoat για να μεταμορφώσεις το look σε λίγο πιο γιορτινό.

Opi Infinite Shine 2 Jewel be Bold Collection Sleigh Bells Bling & Seventeen nail Enamel Supreme Shine No 195

Add some sparkle! 

Σίγουρα, ο χειμώνας μπορεί να είναι θλιβερός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι και τα νύχια σου. Οι ειδικοί nail artist λατρεύουν τις αστραφτερές αποχρώσεις για την εποχή, αλλά και εμείς το ίδιο! Το αγαπημένο glitter προσθέτει λίγη μαγεία ακόμα και στους πιο ουδέτερους τόνους.Διάλεξε ένα μεταλλικό χρυσό που είναι ευέλικτο, κομψό αλλά παράλληλα φέρνει και λίγη ευθυμία. Μπορείς να εφαρμόσεις μια στρώση πάνω από ένα καθαρό ουδέτερο για μια διακριτική λάμψη, να τολμήσεις εφαρμόζοντας δύο ή τρεις στρώσεις για πλήρη κάλυψη ή να προσθέσεις μια μικρή λεπτομέρεια με μια απλή κουκκίδα. Αν θέλεις κάτι πιο ψαγμένο και βαθύ, διάλεξε ένα σκούρο πράσινο του δάσους με πράσινο γκλίτερ. Ένα βερνίκι με ασημί γκλίτερ και διάφορα foil στοιχεία που μπορεί να φορεθεί μόνο του ή ως topper.

Seventeen Studio Rapid Dry Longlasting Color No 208 & Opi Fall Wonders Collection Brown To Earth

Chocolate bar

Το καφέ είναι η απόχρωση των νυχιών της σεζόν, προσθέτοντας λίγη απαραίτητη ζεστασιά σε αυτές τις κρύες μέρες του χειμώνα.  Μπορείς να επιλέξεις μια κλασική πλούσια απόχρωση ή να δοκιμάσεις κάτι λίγο πιο χάλκινο. Και αν δεν σου αρέσει το πλούσιο καφέ, προτίμησε μια πιο φωτεινή απόχρωση εμπνευσμένο από latte καραμέλας. Το καφέ της σοκολάτας είναι κομψό από μόνο του, αλλά λειτουργεί επίσης όμορφα όταν ενσωματώνεται σε μια γαλλική άκρη .

Opi Nail Laquer Linkoln Park After Dark & Seventeen Studio Rapid Dry Longlasting Color No 215

Almost black

Υπάρχει κάτι άπιαστο σε μια απόχρωση που είναι τόσο σκούρα που δεν είναι αμέσως σαφές τι χρώμα είναι στην πραγματικότητα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο το “σχεδόν μαύρο”βρίσκεται στα κορυφαία χρώματα των χειμερινών βερνικιών νυχιών του 2023 .Οι σχεδόν μαύρες αποχρώσεις είναι πιο ευέλικτες από ένα μαύρο μανικιούρ, καθώς είναι πιο πιθανό ναταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδε. 

Αυτού του είδους οι αποχρώσεις είναι ένα πραγματικό νεύμα στη δεκαετία του '90 και δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Για τους λάτρεις του αληθινού μαύρου βερνικιού που θέλουν μια μικρή αλλαγή επένδυσε σε ένα με μια δροσερή βαθιά λάμψη.

Seventeen Studio Rapid Dry Longlasting Color 164 & Opi Infinite Shine Midnight Mantra

Midnight blue

Το ναυτικό μπλε είναι αυτή η απροσδόκητη αλλά κλασική απόχρωση που ταιριάζει με όλα τα χειμωνιάτικα λευκά σου χωρίς να συγκρούεται. Οι αποχρώσεις του μπλε πιστεύεται ότι είναι ηρεμιστικές, επομένως είναι ιδανικές για να περάσουμε ένα πολυάσχολο τέλος της χρονιάς. Εκλεπτυσμένο και δυνατό το μπλε είναι μια εναλλακτική στην παραδοσιακή τάση του σκούρου κόκκινου που βρίσκεις τους χειμερινούς μήνες.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα