Skip to main content

BEAUTY NEWS

Nail Trends 2024: Τα καλύτερα mani για να δοκιμάσετε, σύμφωνα με τους ειδικούς!

Επιστροφή στην απλότητα και στο μακικιούρ!



Μια σημαντική απόκλιση από τα προηγούμενα χρόνια, στις μεγαλύτερες τάσεις της ομορφιάς για το 2024 είναι η ευελιξία και η ξεκάθαρη στροφή προς την ευκολία και την απλότητα. Κι αυτό δεν είναι μόνο κάτι που αφορά τα νύχια αλλά και τα μαλλιά ή το μακιγιάζ! Για φέτος μπορείτε να ονειρεύεστε για τα νύχια σας κομψά φινιρίσματα, μίνιμαλ σχέδια , μικρότερα μήκη και εκλεπτυσμένες τεχνικές σε κλασικά στυλ, όπως το γαλλικό μανικιούρ . Δείτε παρακάτω μερικές από τις μεγαλύτερες nail τάσεις της Άνοιξης για να ξέρετε τι θα ζητήσετε στο επόμενο mani ραντεβού σας!

Floating French Tips

Ξεκινήστε με ένα ουδέτερο χρώμα βάσης και, στη συνέχεια, τραβήξτε μια γραμμή στο ένα τρίτο της διαδρομής προς τα κάτω στα νύχια σας με ένα λεπτό πινέλο σε όποια απόχρωση επιλέξετε. Μη διστάσετε ανάμεσα στις επιλογές να βάλετε ένα ανοιχτό γαλαζοπράσινο ή ροδακινί!

Glossy Nails

Τα σούπερ γυαλιστερά νύχια είναι το απόλυτο ζητούμενο για αυτήν την άνοιξη. Σύμφωνα με τους nail experts, το να στρώσεις διαφορετικές υφές για να δημιουργήσεις μια κυρίως λαμπερή εμφάνιση στα νύχια θα είναι τεράστιο το 2024. Δοκιμάστε τεχνικές layering, συνδυασμούς βερνικιών ή την ανάμειξη βερνικιού cat eye με σκόνη χρωμίου.

Κοντά, τετράγωνα νύχια

Όπως αναφέρουν παγκόσμιοι nail gurus, πολλές από τις διάσημες πελάτισσές τους αρχίζουν να ζητούν κοντά, τετράγωνα νύχια, τα οποία ταιριάζουν με τη φυσική, "καθαρή" αισθητική που όλοι έχουν αναζητήσει τον τελευταίο καιρό. Μετά από χρόνια ακρυλικών και επεκτάσεων gel-X, η επιλογή για κοντά μήκη και ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις έχει την τιμητική της. Εστιάστε στην περιποίηση και την θεραπεία επενδύοντας σε ένα ενισχυτικό top coat ή μια στρώση σε μια θεραπεία νυχιών που δημιουργεί δεσμό για να βοηθήσετε στην αποκατάσταση των νυχιών σας. Και φυσικά, μια καθημερινή δόση ελαίου είναι απαραίτητη για υγιή νύχια, ειδικά όταν επιλέγετε μικρότερο μήκος.

Chocolate Milk Nails για το 2024

Για την άνοιξη του 2024 προβλέπεται μια μεγάλη μετάβαση σε μινιμαλιστικές εμφανίσεις. Οι καθαρές, φυσικές αποχρώσεις θα είναι δημοφιλής το 2024. Θα δούμε παραλλαγές ουδέτερων αποχρώσεων, όπως το αμμώδες μπεζ, το ανοιχτό ροζ και το βαθύ καφέ, που φυσικά, οι TikTokers έχουν θεωρήσει ως " νύχια σοκολατένιου γάλακτος ". Για να αποκτήσετε το σωστό αποτέλεσμα φροντίστε να επιλέξετε μια απόχρωση χωρίς λάμψη.

Simple Rhinestone Nail Trend

Less is more το 2024, συμπεριλαμβανομένης της τέχνης των νυχιών σας με στρας, όπως φάνηκε και στην πασαρέλα την άνοιξη/καλοκαίρι 2024. Αντί για την υπερβολή λάμψης με γκλίτερ και πέτρες, μερικοί πολύτιμοι λίθοι τοποθετημένοι με ακρίβεια πάνω σε ένα μίνιμαλ μανικιούρ, έχουν πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο φέτος. Αυτό δίνει μια σούπερ φρέσκια και κομψή αίσθηση που θα δούμε παντού. Απλώς εφαρμόστε λίγο top coat και στερεώστε το στρας πριν στεγνώσει για να το στερεώσετε στη θέση του. Το κλειδί, ωστόσο, είναι να χρησιμοποιήσετε μικρά κομψά στρας που δεν θα ξεπεράσουν ολόκληρο το νύχι σας.

Oyster Nails

Γυαλιστερές, διαφανείς αποχρώσεις διπλού χρωμίου σε εξαιρετικά γυαλιστερά φινιρίσματα που μιμούνται ένα στρείδι ή μαργαριτάρι . Είναι βασικά μια ενημέρωση της περσινής nail τρέλας glazed donut απλά με πολύ περισσότερη λάμψη. Απλώστε το γαλακτώδες-λευκό ή ανοιχτό ροζ χρώμα των νυχιών σας με ένα διαφανές, αστραφτερό unicorn εφέ top coat.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Σε ποια ηλικία πρέπει να ξεκινήσω τη χρήση κρέμας ματιών και για ποιους λόγους;

Αν κι εσύ αναρωτιέσαι αν θα έπρεπε να χρησιμοποιείς κρέμα ματιών στην καθημερινότητά σου, ιδού οι απαντήσεις που χρειάζεσαι.

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού – Dj Stephan: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον μωράκι τους

SINGLES

Η ψυχολογική ανάγνωση της Εβδομάδας των Παθών

Τα δέκα συναισθήματα του Πάσχα και πώς θα σε οδηγήσουν στην αυτογνωσία