Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τα 5 καλύτερα Lip Plumpers για Μέγιστο Όγκο

Όγκος και λάμψη στη στιγμή με την πιο hot beauty εμμονή! 



Εάν δεν γεννηθήκατε με φυσικά γεμάτα χείλη, υπάρχουν πολλές επιλογές που αξίζει να εξετάσετε για να βοηθήσετε στον καθορισμό του σχήματος και του όγκου τους. Εάν οι ενέσεις δεν σας ενδιαφέρουν, επιτρέψτε μας να σας προτείνουμε μερικά από τα καλύτερα lip plumper για να βάλετε σήμερα κι όλας στο νεσεσέρ σας! Μην απορήσετε αν όλοι σας ρωτούν τι έχετε κάνει, τα lip plumper κάνουν δουλειά! Χαρίζουν όγκο αλλά και ακαταμάχητη juicy λάμψη στα χείλη. 

Οι παρακάτω επιλογές για τόνωση των χειλιών περιέχουν παράγοντες όγκου και προσεκτικά συστατικά που είναι απαλά στο δέρμα χωρίς να θυσιάζουν την αποτελεσματικότητά τους. Εφαρμόζονται επίσης τόσο εύκολα όσο το αγαπημένο σας βάλσαμο ή λάδι για τα χείλη , καθιστώντας τα μια απλή προσθήκη στη ρουτίνα ομορφιάς σας.

Από χρωματιστά γυαλιστερά μέχρι ζουμερά βάλσαμα, επενδύστε σε κάποια από τη λίστα μας με τα καλύτερα διαθέσιμα εργαλεία  που αφήνουν τα χείλη ενυδατωμένα και αβίαστα πιο γεμάτα σε δευτερόλεπτα.

 

Kiko Milano Lip Volume

Κρέμα χειλιών τελειοποίησης και όγκου: θρέφει και ενυδατώνει, αναζωογονώντας το φυσικό χρώμα των χειλιών. Η ειδική φόρμουλα, εμπλουτισμένη με σησαμέλαιο και σφαίρες υαλουρονικού οξέος, χαρίζει όγκο, λαμπερό αποτέλεσμα, ενυδατώνει και αναδιαμορφώνει τα χείλη.
Χάρη στο πρακτικό applicator η μοναδική του υφή εφαρμόζεται στα χείλη με εξαιρετική ευκολία, ενισχύοντάς τα.Αναζωογονεί και τελειοποιεί το φυσικό χρώμα των χειλιών. Ενυδατώνει και χαρίζει όγκο στα χείλη. Η τακτική χρήση του προϊόντος βοηθά στην απαλότητα των ξηρών χειλιών. Διατίθεται σε 2 αποχρώσεις:

Lancôme L' Absolu Plumper Rosy Plump

Η εμβληματική γκάμα προϊόντων μακιγιάζ χειλιών εμπλουτίζεται με το L'Absolu Gloss. 14 περλέ & έντονες αποχρώσεις για υδάτινη ή καθρεφτίζουσα λάμψη.

Διατίθεται σε δύο τελειώματα:

- L'Absolu Gloss Cream: άνετη βάση balm με υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστικές για ευπροσάρμοστο χρώμα με διακριτικά λαμπερό αποτέλεσμα.

- L'Absolu Gloss Sheer: μη κολλώδης βάση εμπλουτισμένη με χρωστικές & πέρλες για ημιδιάφανο χρώμα με έντονο αποτέλεσμα τρισδιάστατης λάμψης. Από το nude μέχρι το βαθύ κόκκινο, κάθε γυαλιστερή απόχρωση είναι εθιστική και υπόσχεται να κάνει τα χείλη σας πιο εντυπωσιακά από ποτέ. Για ολοκληρωμένη περιποίηση, προετοιμάστε τα χείλη σας με το L'Absolu Rouge La Base και χαρίστε τους περισσότερο όγκο με το L'Absolu Gloss Rôsy Plump!

Maybelline Lifter Plump Lip Plumping Gloss 

Το Lifter Plump της Maybelline New York προσφέρει +30% άμεσο όγκο στα χείλη μέσα σε ένα λεπτό. Με σύνθεση εμπλουτισμένη με Maxi Lip™ και chili pepper, παρέχει έντονη αίσθηση θερμότητας στα χείλη, λειαίνει τις γραμμές των χειλιών και χαρίζει απαλότητα και όγκο στην στιγμή. Το XL βουρτσάκι μεταμορφώνει τα χείλη με ένα πέρασμα. Αποτέλεσμα που διαρκεί. 

Erre due Plumping Lip Gloss 

Ενυδατικό Lip Gloss που αυξάνει ορατά τον όγκο στα χείλη και χαρίζει εξαιρετική λάμψη με ένα διάφανο φιλμ χρώματος. Με λεπτή, απαλή υφή και βιταμίνη Ε, απαλύνει τις λεπτές γραμμές και γεμίζει τα χείλη προσφέροντάς τους μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας.

Nyx Professional MakeUp Filler Instinct Plumping Gloss 

Αποκτήστε ζουμερά, λαχταριστά χείλη, χάρη στο νέο μας Filler Instinct Plumping Lip Polish. Ένα γκλος με πολυτελή υφή, που περιλαμβάνει ένα ελαφρώς καμπυλωτό απλικατέρ, για να αγκαλιάζει μοναδικά τα χείλη. Χαρίζει στα χείλη λαμπερή όψη, ενώ ταυτόχρονα δίνει όγκο, απαλότητα και απίστευτη ομορφιά. Επιλέξτε ανάμεσα σε έξι απόλυτα διάφανες αποχρώσεις με πέντε περλέ εφέ, συν ένα διάφανο γκλος για κάθε χρήση που ελαχιστοποιούν την εμφάνιση των γραμμών και παραμένουν στη θέση τους, ό,τι κι αν γίνει. Δοκιμάστε την αγαπημένη σας απόχρωση μόνη της ή πάνω από το κραγιόν για ακόμα πιο όμορφο αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Πώς να μυήσετε τα παιδιά στην τέχνη του χορού και ποια τα οφέλη που τους προσφέρει

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, διαβάζουμε το υπέροχο βιβλίο «Η Μαγεία του Μπαλέτου» των εκδόσεων Φουρφούρι