Skip to main content

BEAUTY NEWS

Taylor Swift: Με γαλλική πλεξούδα μας θυμίζει ένα hairstyle που είχαμε ξεχάσει!

Ένα look κοριτσίστικο και γλυκό που εύκολα μπορείς να κάνεις δικό σου!



Απόψε, η Taylor Swift έφτασε στα βραβεία Grammy 2024 έχοντας τα μελί ξανθά μαλλιά της να πέφτουν στη μία πλευρά. Αλλά αν ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά θα δεις πόσο περίπλοκο είναι πραγματικά αυτό το χτένισμα. Το χτένισμα που διάλεξε για τη βραδιά δεν επιτεύχθηκε με μια παραδοσιακή εφαρμογή τζελ και λακ, αλλά με μια διαγώνια γαλλική πλεξούδα που έπεφτε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της. Η λεπτή πλεξούδα της Σουίφτ ξεκίνησε πίσω από το αυτί της στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού και στη συνέχεια συναντούσε τα υπόλοιπα μαλλιά της δίνοντας  σταδιακά μια συνολική εμφάνιση ενός εντυπωσιακού πλαϊνού χτενίσματος.

Για να αποκτήσεις το look, θα πρέπει να ξεκινήσεις κάνοντας μια μικρή πλεξούδα στη μία πλευρά του κεφαλιού, ακριβώς κάτω από το αυτί, και να προσθέσεις μικρές ποσότητες φρεσκοβουρτσισμένων μαλλιών καθώς συνεχίζεις να πλέκεις τα μαλλιά σου, όπως δηλαδή στην κλασσική γαλλική πλεξούδα. Για να βεβαιωθείς ότι το πιάσιμό σου διατηρεί μια τέλεια διαγώνια τροχιά καθώς περνάει από το πίσω μέρος των μαλλιών, σκέψου να ζητήσεις από μια φίλη να παρακολουθήσει τη διαδικασία ή τοποθέτησε ένα καθρέφτη στο σωστό σημείο για να έχεις τον έλεγχο των κινήσεών σου.

Photo Credits: @ Getty Images

Η εμφάνιση της Σουίφτ είναι γλυκιά και ρομαντική και προκαλεί έκπληξη, ιδιαίτερα ανάμεσα στις άλλες πρόσφατες εμφανίσεις της, όπως αυτή με τα εντυπωσιακά κύματα με στυλ Jessica Rabbit στα Βραβεία Χρυσής Σφαίρας μόλις τον περασμένο μήνα. Τα μαλλιά της Swift που πολύ εύκολα μπορείς να κάνεις κι ςσύ στην επόμενή σου έξοδο, είχαν επίσης τον όγκο, παρόλο που τα περισσότερα μαλλιά της βρίσκονταν από την ίδια πλευρά. Η   girly και διαχρονική πλεξούδα στο χτένισμα έκανε την εμφάνιση πολύ πιο γλυκιά και συγκρατημένη, απόλυτα ταιριαστή τόσο με το ξεκίνημα της Swift από την country μουσική όοσ και με την ίδια της καλλιτεχνική ιδιοσυγκρασία.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα