Skip to main content

BEAUTY NEWS

Lana Del Ray: Υποψήφια για 5 Grammys και εντυπωσιακό hairstyle!

Το βραβείο μεγαλύτερες αφέλειες είνια σίγουρα δικό της! 



Η Lana Del Ray είναι το απόλυτο it κορίτσι, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μπορεί και παίζει διαρκώς με διαφορετικά στυλ bang. Την έχουμε δει να διατηρεί φράντζες στο πλάϊ, και πολλές φορές αφέλειες ωστόσο ποτέ τόσο μακριές όσο τώρα! , Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Grammy του 2024 με παχιά, γεμάτη φράντζα που έφτανε ακόμα και πέρα ​​από τις βλεφαρίδες της.

Η τραγουδίστρια χάρισε επίσης τη δική της πινελιά στην τάση του φιόγκου στα μαλλιά που έχουμε δει σε πολλά κόκκινα χαλιά αυτή τη σεζόν τόσο σε βραβεία όσο και σε εβδομάδες μόδας. Τοποθέτησε έναν υπερμεγέθη σατέν φιόγκο δεμένο γύρω από το στέμμα του κεφαλιού της δημιουργώντας ένα πιο goth girly look. Αν είσαι φαν της Del Ray, είμαι σίγουρη πως θα λατρέψεις το συγκεκριμένο look με τον μαύρο φιόγκο που ταιριάζει τέλεια με τα μαλλιά και το νυφικό της. 

Photo Credits: @ Getty Images

Κοιτώντας από μακριά δεν μπορείς να πεις με σιγουριά αν η νέα εμφάνιση είναι αποτέλεσμα ενός κλιπ ή ενός νέου haircut! Ακόμα και αν είναι κλιπ , ο φιόγκος των μαλλιών είναι σε τόσο τέλεια θέση που μπορεί να κρύψει κάθε απόδειξη.

Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το look με ένα διακριτικό cat eye και σχεδόν καθόλου μακιγιάζ στο πρόσωπο, ενώ έδωσε έμφαση στα χείλη κάνοντας μια πιο τολμηρή επιλογή, με ένα ίδιο σκούρο μοτίβο χειλιών που είδαμε επίσης απόψε στην Chloë Bailey. Δηλαδή σκούρο περίγραμμα και μέσα πιο ανοιχτό κραγιόν! 

Η Ντελ Ρέι ήταν υποψήφια για πέντε Γκράμι φέτος, μεταξύ των οποίων το Άλμπουμ της χρονιάς και το Τραγούδι της χρονιάς. Αλλά ό,τι κι αν συμβεί, έχει ήδη κερδίσει το πολυπόθητο βραβείο ομορφιάς για τις μεγαλύτερες bangs της χρονιάς.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της

CELEBS

Αλέξης Κούγιας: Η δικαστική διαμάχη με την Εύη Βατίδου και οι εξηγήσεις στα παιδιά του

«Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών»