Skip to main content

BEAUTY NEWS

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών Cécred της Beyoncé

Έχουμε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας!



 

Μετά από μήνες εικασιών, η Beyoncé ανακοίνωσε την πρώτη της σειρά περιποίησης μαλλιών. Αφού κυριάρχησε στον κόσμο της μουσικής με την Renaissance της περιοδεία και τη συνοδευτική ταινία συναυλιών, η σούπερ σταρ έρχεται στη συνέχεια να κατακτήσει και τη βιομηχανία ομορφιάς.

Η Bey άρχισε να διαρρέει τις πρώτες φημολογίες τον Μάιο του 2023, όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά την παγκόσμια περιοδεία της. Σε μια ανάρτηση στο Instagram χωρίς λεζάντα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία της καθισμένης σε έναν καθρέφτη καλλωπισμού κρατώντας ένα σίδερο για μπούκλες και περιτριγυρισμένη από μπουκάλια δειγμάτων χωρίς ετικέτα.

Σε ένα σημείωμα, η Beyoncé εξήγησε την εμπειρία της μεγαλώνοντας και εργαζόμενη στο κομμωτήριο της μητέρας της, τελειώνοντας το μήνυμα με ένα teaser: «Ανυπομονώ να ζήσεις αυτό που έχω δημιουργήσει». Η ανάρτηση έφερε το Beyhive σε ταραχή, με την πλειοψηφία να προβλέπει ότι μια σειρά περιποίησης μαλλιών θα είναι σύντομα στο δρόμο της.

Φυσικά, αυτό δεν είναι το πρώτο ροντέο ομορφιάς της Bey – τον Νοέμβριο του 2023 κυκλοφόρησε το άρωμά της Cé Noir (και, τα προηγούμενα χρόνια, είχε πολλά άλλα αρώματα). Στην αληθινή μόδα της Bey, οι λεπτομέρειες της σειράς περιποίησης μαλλιών της είναι πολύ κρυφές. Να όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τη σειρά περιποίησης μαλλιών της Beyoncé.

Πώς ονομάζεται η σειρά περιποίησης μαλλιών της Beyoncé;

Στις 6 Φεβρουαρίου 2024, η Beyoncé ανακοίνωσε επίσημα το εμπορικό της σήμα περιποίησης μαλλιών: Cécred (προφέρεται σαν «ιερό»). Μια ανάρτηση teaser στο Instagram έδειξε πλάνα από ένα κομμωτήριο που φαίνεται να είναι ο πρώην χώρος της μαμάς Tina Knowles στο Χιούστον, στο Headliners, ενώ δείχνει διάφορες γυναίκες να πλένουν και να φτάχνουν τα μαλλιά τους. Η Beyoncé εμφανίζεται σε μια στιγμή προς το τέλος.

Σε ένα δεύτερο teaser, η Beyoncé απαντά στις εικασίες επιβεβαιώνοντας ότι οι «φήμες είναι αληθινές». Μοιράζεται σε μια ανάρτηση, «Προφανώς, μεγάλωσα στο κομμωτήριο της μητέρας μου», προτού κάνει βίντεο και απαντήσει σε σχόλια από θαυμαστές.

Πότε θα είναι διαθέσιμη η σειρά Cécred;

Η σειρά περιποίησης μαλλιών της Beyoncé θα είναι διαθέσιμη στις 20 Φεβρουαρίου 2024. Μπορείτε να εγγραφείτε για ενημερώσεις μέσω email στο cécred.com.

Τι προϊόντα να περιμένουμε;

Οι λεπτομέρειες του προϊόντος δεν έχουν κοινοποιηθεί ακόμα, αλλά σύμφωνα με τον ιστότοπο της Cécred, η φιλοσοφία της μάρκας περιλαμβάνει την «επιστήμη» και την «τελετουργία». Είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι θα είναι διαθέσιμη μια πλήρης σειρά περιποίησης μαλλιών.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

CELEBS

Έλενα Παπαρίζου– Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακυρώνουν τις κοινές τους συναυλίες;

Γεωργιάδης: «Έγιναν ένα - δυο πραγματάκια που την ενόχλησαν»