Skip to main content

BEAUTY NEWS

Hailey Bieber: Το ασημένιο γαλλικό μανικιούρ της δίνει έμπνευση για τα επόμενα Χριστούγεννα.

Αποθήκευσέ το οπωσδήποτε στα αγαπημένα! 



Όταν η Hailey Bieber έδειξε για πρώτη φορά την καμπάνια της για το ημερολόγιο της Rhode στα μέσα Ιανουαρίου, ήξερα ότι θα έπεφτα ξανά στο πνεύμα των γιορτών μόλις έβλεπα τη Μις Δεκέμβρη κι ας είχαν μόλις περάσει. Τα κορίτσια του «Δεκέμβρη» της εταιρείας Rhode δημιούργησαν μια τάση ομορφιάς που ξεπερνά την περίοδο των γιορτών. Εκτός από το λαμπερό δέρμα τους χάρη στο ολοκαίνουργιο καθαριστικό Pineapple Refresh, η ο Bieber και η Bianca Kei έκαναν ένα υπέροχο μανικιούρ και μάλλον δεν θα μπορέσω να κρατηθώ ώστε να μην το αντιγράψω μέχρι το τέλος του χρόνου.

Photo: @haileybieber/instagram 

Ενώ η Kei προτίμησε ένα απλό, naked nude mani, η Bieber πήγε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα, επιλέγοντας ένα μεσαίου μήκους γαλλικό mani σε σχήμα αμυγδάλου. Αντί για την κλασική λευκή του εκδοχή η επίσημη εκπρόσωπος των Glazed Donut νυχιών, επέλεξε την απόχρωση του ασημί. Όπως είναι φυσικό, η μεταλλική λεπτομέρεια έλαμψε καθ' όλη τη διάρκεια της νυχτερινής φωτογράφισης! Το γαλλικό μανικιούρ θα είναι για πάντα κλασικό, αλλά είναι ιδιαίτερα hot αυτή τη στιγμή και συγκεκριμένα σε τετράγωνες παραλλαγές που θυμίζουν τις αρχές της δεκαετίας του 2000. 

 

Photo: @haileybieber/instagram 

Είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι το mani της Bieber ήταν έργο της αγαπημένης της nail artist Zola Ganzorigt, η οποία πρόσφατα δημιούργησε ένα κλασικό γαλλικό look και στην καλύτερη φίλη του μοντέλου Kendall Jenner. Σύμφωνα με το Instagram της, η Ganzorigt λατρεύει το "Bare My Soul" της OPI και το χρησιμοποιεί ως βάση σε πολλές τεχνικές της. Υποθέτουμε ότι το ασημένιο είναι το "Take a Right on Bourbon", αν και δεν είναι σίγουρο. Ανεξάρτητα από αυτό, αυτή είναι μια στιγμή που αξίζει να σκεφτούμε αν θα το δοκιμάσουμε ή θα περιμένουμε και πάλι τον δεκέμβριο για μια τέτοια glamorous french mani εκδοχή.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

CELEBS

Αλέξης Κούγιας: Η δικαστική διαμάχη με την Εύη Βατίδου και οι εξηγήσεις στα παιδιά του

«Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών»

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα