Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η Florence Pugh εντυπωσιάζει με ένα φουτουριστικό eye make up look στην πρεμιέρα του Dune 2

Και θέλουμε κι εμείς να το αντιγράψουμε με την πρώτη ευκαιρία



Η ταινία Dune 2 αναμένεται να κάνει τη μεγάλη πρεμιέρα της στη χώρα μας σύντομα και το cast της συνεχίζει αυτό το διάστημα την περιοδεία του ανά τον κόσμο, για τις ανάγκες προώθησής της. Πιο πρόσφατος σταθμός του δεν ήταν άλλη από τη Νέα Υόρκη, όπου Zendaya, Timothee Chalamet, Florence Pugh και Austin Butler εντυπωσίασαν τα πλήθη με τα φουτουριστικά looks τους που έγιναν viral μέσα σε διάστημα λίγων ωρών.

Εστιάζοντας λοιπόν στα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά των εμφανίσεών τους, δεν θα μπορούσαμε να μη σχολιάσουμε και το make up look της Florence Pugh, το οποίο συζητήθηκε όσο λίγα τις τελευταίες ημέρες στα κοινωνικά δίκτυα. Εμπνευσμένη από το ύφος της ταινίας και την φουτουριστική της διάθεση, η λαμπερή ηθοποιός επέλεξε ένα graphic eyeliner look με ασημένιες λωρίδες, οι οποίες και δημιουργούσαν την ψευδαίσθηση μιας κορνίζας για τα μάτια της. Απόλυτα μάλιστα ταιριαστές με τη δημιουργία του οίκου Valentino που φορούσε.

Υπεύθυνος για την extravagant μα κομψότατη επιλογή ήταν ο προσωπικός make up artist της, Alex Babsky, που μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram ένα κοντινό της πλάνο σχολιάζοντας “FutureFlo”.

Το χτένισμα της ηθοποιού ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία και παρουσιάζεται σαν γλυπτό πάνω στο κεφάλι της. Την αλογοουρά-bun με sleek αποτέλεσμα δημιούργησε η hairstylist, Evanie Frausto

Κεντρική photo: Reuters

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου