Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τα εντυπωσιακά μανικιούρ που επέλεξαν οι celebrities στα SAG Awards 2024 μας δίνουν το απόλυτο nail inspo

Αυτά είναι τα μανικιούρ που θα αντιγράψουμε λίγο πριν την άνοιξη



Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles η 30ή απονομή των SAG Awards και όπως ήταν αναμενόμενο οι εμφανίσεις των celebrities στο κόκκινο χαλί μας έδωσαν το απαραίτητο inspo και για τις δικές μας εμφανίσεις. Το focus εδώ δεν θα γίνει όμως στα beauty looks του προσώπου των λαμπερών αστέρων του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, αλλά στο μανικιούρ τους. Να λοιπόν όλα τα χρώματα, τα σχήματα και το nail art που είδαμε στο red carpet και που ξεχωρίσαμε από τη μεγάλη βραδιά.

Margot Robbie

Το Barbiecore trend καλά κρατεί για την Margot Robbie, η celebrity nail artist της οποίας, Betina Goldstein, διάλεξε ένα jelly ροζ μανικιούρ εμπνευσμένο από τα κλασικά vintage jelly γοβάκια της Barbie. Η ίδια χρησιμοποίησε τα βερνίκια CHANEL Le Vernis στις αποχρώσεις Sun Drop, Diva και Skeiuse μαζί με το Le Gel top coat για να σφραγίσει το αποτέλεσμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Selena Gomez

Η Selena Gomez με τη βοήθεια του celebrity nail artist, Tom Bachik, διάλεξε μία κλασσική κόκκινη απόχρωση σε glossy αποτέλεσμα, θυμίζοντας κάτι από Old Hollywood.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carey Mulligan

Η nail artist της Carey Mulligan, Queenie Nguyen, ανέφερε κάτω από το post που ανέβασε στο Instagram της ότι χρησιμοποίησε για την ηθοποιό το CHANEL Le Vernis στην απόχρωση Glimmer. Στόχος δεν ήταν άλλος από το να ταιριάξει με το εντυπωσιακό Giorgio Armani φόρεμά της, σε minimal διάθεση, αλλά και με διακριτικό shimmer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emily Blunt

Κόκκινο φόρεμα και glitter μανικιούρ επέλεξε η Emily Blunt, η βάση του οποίου ήταν nude και ροζ αποχρώσεων. Ιθύνων νους πίσω από την επιλογή, η celebrity manicurist, Julie Kandalec.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

CELEBS

Έλενα Παπαρίζου– Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακυρώνουν τις κοινές τους συναυλίες;

Γεωργιάδης: «Έγιναν ένα - δυο πραγματάκια που την ενόχλησαν»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ευτυχισμένη» Penelope Cruz

Γίνεται 50 ετών και συνεχίζει να είσαι όσο ονειρεύεται ευτυχισμένη