Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η Hailey Bieber μόλις πείραξε ένα νέο ρουζ και έχουμε ενθουσιαστεί

Να τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.



Η Hailey Bieber είναι συνώνυμη με μια επιδερμίδα που μοιάζει σαν να είναι λουσμένη με πραγματική δροσιά και απαλά χτυπήματα κρέμας ρουζ που δένουν άψογα με το δέρμα. Μια πρώιμη υιοθέτηση της τάσης του γυαλισμένου ρουζ του 2024, η ροή της Hailey στο Instagram είναι γεμάτη από παραδείγματα ενυδατικού ρουζ που κάθεται πάνω από υγρό highlighter.

Επίσης, εισήγαγε την αισθητική του κοριτσιού φράουλας του περασμένου καλοκαιριού με ένα καρουζέλ φωτογραφιών που περιελάμβαναν μια selfie με γυμνό πρόσωπο και ένα αυτοκόλλητο φράουλα με το σήμα της Rhode κολλημένο στην άκρη της μύτης της. Όπως ήταν αναμενόμενο, το κίνημα έγινε viral και η περιορισμένη έκδοση Strawberry Glaze Peptide Lip Treatment που κορόιδευε έγινε best seller.

Στις 5 Μαρτίου, η Hailey Bieber μπήκε ξανά στο Instagram και έριξε μια νέα βόμβα στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης: η μάρκα ομορφιάς της Rhode λανσάρει ένα ρουζ.

Ανάμεσα σε εντυπωσιακά πλάνα παραλίας – όπου το μοντέλο και επιχειρηματίας φαίνεται να ξαπλώνει με κόκκινο μπικίνι, φορώντας ασορτί κόκκινες αποχρώσεις και καπέλο για ήλιο – είναι μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να κρατά ένα ροδακινί blush stick, ενώ δοκιμάζει τη φόρμουλα πάνω τα μάγουλά της για να δημιουργήσουν ένα πέταλο απαλό, ιριδίζον χρώμα.

Οι θαυμαστές με τα μάτια των αετών άρχισαν αμέσως να πλημμυρίζουν το feed της με ερωτήσεις σχετικά με το αν πειράζει ένα νέο ρουζ της Rhode. Ένας χρήστης έγραψε "OMG rhode blush????"; άλλο ένα "wait is that a blush from @rhode 😍". Στη συνέχεια, η Hailey πήγε στις Ιστορίες της, γράφοντας στη λεζάντα «Ζουμερή λάμψη εν κινήσει» με δύο emoji με ροζ κορδέλα.

Σε ένα άλλο ποστ, επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του ρουζ, λέγοντας, «για να είμαι ξεκάθαρη, αυτό είναι ένα προϊόν της Rhode για το οποίο είμαι πολύ ενθουσιασμένη!» και πρόσθεσε, «Είναι ακόμα στη συσκευασία της για δοκιμή hehe».

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Hailey τάραξε τον χώρο του μακιγιάζ με την κυκλοφορία του Rhode's Peptide Lip Tint, μιας ενισχυμένης εκδοχής του best-seller Peptide Lip Treatment της.

Θα μπορούσαν τα emoji με ροζ κορδέλα στην πρόσφατη ανάρτηση να σημαίνουν ότι μια απόχρωση του ρουζ θα ονομάζεται επίσης Ribbon; Είναι η προϋπόθεση να ταιριάξετε τα χείλη σας με τα μάγουλά σας για μια δροσερή μονοχρωματική στιγμή; Και θα είναι οι φόρμουλες ένα υβριδικό προϊόν περιποίησης/μακιγιάζ με τα ίδια μαλακτικά δέρματος –υαλουρονικό οξύ, λάδι marula και νιασιναμίδη– με το λατρευτικό της Peptide Glazing Fluid;

Έχουμε πολλές ερωτήσεις και η ημερομηνία κυκλοφορίας παραμένει τυλιγμένη στο μυστήριο. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: φαντασιωνόμαστε ήδη πόσο ζωντανό θα δείχνει το ταλαιπωρημένο από τις καιρικές συνθήκες δέρμα μας την άνοιξη με λίγη ροδοκόκκινη ροδέλα.

 credit photo: Hailey Bieber instagram

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα