Skip to main content

BEAUTY NEWS

Οι ολοκαίνουργιες καλοκαιρινές Limited Edition συλλογές της The Body Shop ευωδιάζουν Yuzu και Bluebell

Μπείτε σε καλοκαιρινό mood με τις ολοκαίνουργιες καλοκαιρινές Limited Edition συλλογές της The Body Shop



Οι δύο νέες αναζωογονητικές Limited Edition συλλογές της The Body Shop ήρθαν για να σας βάλουν σε καλοκαιρινή διάθεση. Επιλέξτε ανάμεσα στο ζωηρό και ευχάριστο άρωμα της Yuzu ή το απαλό και φρέσκο άρωμα της Bluebell, ανάλογα με τη διάθεσή σας. Η συλλογή περιλαμβάνει προϊόντα περιποίησης σώματος με πλούσιες και ανάλαφρες υφές και αποτελεί το απόλυτο must-have της φετινής σεζόν, που θα σας συνοδεύει όλο το καλοκαίρι.

Οι σειρές διαθέτουν vegan πιστοποίηση, με πάνω από 90% συστατικά φυσικής προέλευσης, και αποτελούν την ιδανική επιλογή για λαμπερή και αναζωογονημένη, καλοκαιρινή επιδερμίδα.

ΝΕΑ LIMITED EDITION ΣΕΙΡΑ BLUEBELL

Με απαλές και βελούδινες υφές που είναι εμπλουτισμένες με το ντελικάτο άρωμα του λουλουδιού Bluebell, η σειρά θα σας χαρίσει λεία, απαλή και υπέροχα αρωματισμένη επιδερμίδα. Ανακαλύψτε τις μεταξένιες, κρεμώδεις υφές που απλώνονται απαλά στην επιδερμίδα, σε ένα φρέσκο ανοιξιάτικο άρωμα που διαθέτει νότες από περγαμόντο, άγριο υάκινθο και κασμίρ. Η σειρά περιλαμβάνει μια ολοκαίνουργια καινοτομία προϊόντος: το Bluebell Body Butter Melt - ο τέλειος σύμμαχος που ενυδατώνει την επιδερμίδα και απορροφάται αμέσως.

Προτεινόμενη ρουτίνα:

1. Απολαύστε μια δροσερή στιγμή πρωινής φρεσκάδας, με το Bluebell Shower Cream, που αφήνει την επιδερμίδα καθαρή, ενυδατωμένη και μεταξένια απαλή.

2. Συνεχίστε τη ρουτίνα σας με το απαλό, θρεπτικό Bluebell Body Butter Melt, μια νέα υφή της The Body Shop, που προσφέρει δροσερή λάμψη σε όλο σας το σώμα.

3. Αν χρειάζεστε extra περιποίηση κατά τη διάρκεια της ημέρας η κρέμα χεριών Bluebell Hand Cream είναι η ιδανική λύση, γιατί θα σας χαρίσει ένα λουλουδάτο άρωμα που θα έχει διάρκεια όλη την ημέρα.

4. Διατηρήστε τη διάρκεια και ενισχύστε την ένταση του αρώματος με το Bluebell Fragrance Mist, που θα σας προσφέρει άμεση αναζωογόνηση.

ΝΕΑ LIMITED EDITION ΣΕΙΡΑ YUZU

Η The Body Shop παρουσιάζει μια αναζωογονητική και ελαφριά σειρά περιποίησης σώματος, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα γιούζου. Ανακαλύψτε υφές που αναζωογονούν την επιδερμίδα με ένα φρέσκο και πικάντικο λουλουδάτο άρωμα εσπεριδοειδών, με νότες από αρωματικά άνθη γιούζου, ανανά και σορμπέ γιούζου.

Προτεινόμενη ρουτίνα:

1. Αναζωογονήστε το σώμα και τις αισθήσεις σας κατά τη διάρκεια των ζεστών καλοκαιρινών ημερών με το Yuzu Shower Gel. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα από φλοιό γιούζου, που καλλιεργείται στην Ιαπωνία, καθώς και με χαλαρωτική αλόη βέρα που προμηθεύεται η The Body Shop μέσω του πρόγραμματός της Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες.

2. Προσφέρετε απαλή θρέψη στο σώμα σας με το Yuzu Water-Gel Body Yogurt, που αποτελεί μια αναζωογονητική και ενυδατική κρέμα με ελαφριά υφή gel.

3. Ολοκληρώστε τη ρουτίνα σας με το Yuzu Fragrance Mist, που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε στην επιδερμίδα σας το ζωηρό άρωμα της σειράς.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Emma Corrin στην πρεμιέρα του Deadpool and Wolverine με goth beauty look που μας βάζει σε διάθεση χειμώνα

Δείτε την εμφάνιση της ανερχόμενης ηθοποιού που έκλεψε τις εντυπώσεις με τη dark προσέγγισή της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral