Η... αλφαβήτα της επιδερμίδας σου!

Πολύτιμες για την υγεία της, οι βιταμίνες αποτελούν πλέον το βασικό συστατικό στις συνθέσεις των προϊόντων φροντίδας. 

Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

Επίλεξε τα προϊόντα ομορφιάς σου ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Βιταμίνη Α

Τι κάνει: Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Οι δερματολόγοι τη συστήνουν για τη θεραπεία της ακμής. Στην κοσμητολογία ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και το μέγεθος των πόρων στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Με την επάλειψη προκαλεί ελαφριά απολέπιση, η οποία απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα και ενεργοποιεί τους μηχανισμούς ανανέωσης των κυττάρων, δίνοντας μια πιο νεανική και υγιή όψη. 

Βιταμίνες Β

Τι κάνει: Μόλις τα τελευταία χρόνια διερευνάται η δράση του συμπλέγματος βιταμινών Β της στο χώρο της ομορφιάς. Ιδιαίτερα η Β5 που είναι υδατοδιαλυτή (πανθενόλη),όπως και η Β3 (νιασίνη) ως συστατικά στα προϊόντα ομορφιάς, συμβάλλουν στην καλύτερη ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Βιταμίνη C

Τι κάνει: Ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία ανανέωσης των ιστών της επιδερμίδας. Έτσι, επιβραδύνει και αντιμετωπίζει τη διαδικασία γήρανσης, ενεργοποιώντας αποτελεσματικά τη φυσική διαδικασία ανανέωσης της δομής της. Επαναδομεί την επιδερμίδα και της προσφέρει σφριγηλότητα, λάμψη και αναζωογονημένη όψη.

Βιταμίνη F

Τι κάνει: Είναι ιδιαίτερα πολύτιμη για τις ώριμες επιδερμίδες. Βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας, ενισχύει τη φυσική αντοχή, την ελαστικότητα και τη λάμψη της.

Βιταμίνη Ε 

Τι κάνει: Ισχυρό αντιοξειδωτικό κατά της πρόωρης γήρανσης. Προλαμβάνει την οξείδωση των λιπιδίων στις κυτταρικές μεμβράνες από την πρόωρη φθορά, εξαιτίας των επιθέσεων των ελεύθερων ριζών, ενώ παράλληλα αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα. Ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας από τις επιδράσεις του περιβάλλοντος.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares