Skip to main content

BEAUTY TIPS

4 έλαια για (υπέρ)λαμπρο δέρμα

Πες ΝΑΙ στην ενυδάτωση!


Κέλλυ Νόβακ

Εάν νιώθεις ότι το δέρμα σου έχει ανάγκη από ενυδάτωση και ότι η κρέμα σώματός σου δεν κάνει σωστά την δουλειά της, τότε ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάσεις ένα από τα παρακάτω essential oils. Γιατί τα έλαια αυτά (τα οποία προέρχονται από τους φυσικούς καρπούς της Γης) θα σε ενυδατώσουν σε βάθος, σε αντίθεση με τις λοσιόν του εμπορίου -κάποιες από τις οποίες φράσσουν τους πόρους του δέρματος, με αποτέλεσμα να μην το ενυδατώνουν σωστά.

Pixel
Pixel

Jojoba Oil: Το έλαιο με το… περίεργο όνομα είναι ιδανικό για την ενυδάτωση του δέρματος. Κάνει για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ, λόγω της «ελαφριάς» σύστασής του, απορροφάται γρήγορα από το δέρμα.

Rose Oil: Το έλαιο τριανταφύλλου είναι ιδανικό για «ώριμα» δέρματα, αλλά και για αυτά που έχουν ανάγκη από βαθιά ενυδάτωση. Θρέφει σε βάθος, ενώ βοηθά και σε περιπτώσεις ακμής. 

Avocado Oil: Γεμάτο με Ω-3 και βιταμίνη Α και D, το έλαιο από αβοκάντο θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα. Επίσης, βοηθάει σε οποιαδήποτε ενόχληση ή φλεγμονή που μπορεί να έχει το δέρμα σου.

Argan Oil: Είναι το απόλυτο αντιγηραντικό, καθώς διαθέτει βιταμίνη Ε που καταπολεμά τη γήρανση, ενώ απορροφάται γρήγορα. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

2 tips για γερά και μακριά μαλλιά

Ακολούθησε τα και δες τα μαλλιά σου να αλλάζουν

BEAUTY TIPS

Ποια λάθη να αποφύγετε για να διατηρήσετε τη νεανικότητα των χεριών σας

Εάν τα χέρια σας γερνούν πιο γρήγορα από το υπόλοιπο δέρμα σας, μπορεί να κάνετε αυτά τα λάθη

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 14 Μαΐου

Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

16/5 Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικηής Γλώσσας 2024: Μιράντα Βερούλη & Choro Plus Half Note Jazz Club

Από το φάντο στη σάμπα: Ένα μουσικό ταξίδι με το καράβι του Πορτογαλόφωνου κόσμου