#Τightlining: Η ΝΕΑ τεχνική για σαγηνευτικό βλέμμα

Κάν' τον να σε κοιτάει (μόνο) στα μάτια!

Κέλλυ Νόβακ

Αν δεν έχεις φυσικές, τεράστιες βλεφαρίδες ή αν δεν «πας» τις ψεύτικες που φοράει η Kim Kardashian, τότε θα λατρέψεις τo tightlining. Πρόκειται για την νέα μέθοδος στο μακιγιάζ που κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο μεγάλα και το βλέμμα τρομερά έντονο και… σαγηνευτικό!

Για να το εφαρμόσεις σωστά, αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα!

#1. Επίλεξε το σωστό μολύβι: Προτίμησε ένα αδιάβροχο μολύβι ματιών που δεν θα «τρέξει» εύκολα ή μια σκιά ματιών, την οποία θα εφαρμόσεις με ένα λεπτό πινέλο μακιγιάζ.

#2. Βρες την σωστή απόχρωση: Επίλεξε μια που να είναι αρκετούς τόνους πιο σκούρα από τις βλεφαρίδες σου, εάν όχι μια μαύρη απόχρωση.

#3. Τόνισε τις βλεφαρίδες: Με ένα ψαλίδι για τις βλεφαρίδες, τόνισέ τις φυσικά. Με τον τρόπο αυτό θα "σηκώσεις" προς τα πάνω τις βλεφαρίδες, κάνοντας την βάση πιο εύκολη στην χρήση μετέπειτα.

#4. Τόνισε τα μάτια: Ήρθε η για το tightlining. Χρησιμοποίησε μια μπατονέτα ή το πίσω μέρος ενός πινέλου μακιγιάζ ή το δάχτυλό σου για να ανασηκώσεις το βλέφαρό σου, ώστε το σημείο αυτό κάτω από τις βλεφαρίδες να είναι προσβάσιμο. Χρωμάτισε την περιοχή αυτή με μια γραμμή με το μολύβι ματιών ή την σκιά (πρόσεξε να «φυσήξεις» την σκιά πριν εφαρμόσεις στο μάτι). Συνέχισε, τραβώντας μια λεπτή γραμμή και στο πάνω και μέρος του βλεφάρου.

Είσαι έτοιμη! Μόλις απόκτησες σούπερ έντονο βλέμμα!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares