ΕΤΣΙ θα πρέπει να λούζεσαι από εδώ και πέρα

... για να μην πέφτουν τα μαλλιά σου!

Κέλλυ Νόβακ

Έχεις ζήσει το σενάριο πολλές φορές: Κάθε φορά που λούζεις τα μαλλιά σου, σου... μένουν στα χέρια πολλά απ' αυτά. Αυτό ξέρεις γιατί συμβαίνει; Γιατί λούζεσαι με λάθος τρόπο. Ναι, υπάρχει σωστός τρόπος ΚΑΙ γι' αυτό! Με τα κατάλληλα βήματα μπορείς να αποφύγεις την... πτώση τους, αλλά και να τα κάνεις πιο δυνατά! Μπορεί, στην αρχή, να σου φανεί λίγο «περίπλοκη» η διαδικασία, αλλά άπαξ και μπει στην ρουτίνα σου, θα συνειδητοποιήσεις ότι τα πράγματα είναι πολύ απλά!

Βήμα #1: Aφού βρέξεις τα μαλλιά σου, η πρώτη κίνηση πρέπει να είναι η εφαρμογή του conditioner. Πρόσεξε όμως! Εφάρμοσε μόνο από την περιοχή των αυτιών και κάτω! Με τον τρόπο αυτό προστατεύεις καλύτερα τις άκρες των μαλλιών –ειδικά εάν λούζεσαι καθημερινά.

Βήμα #2: Τμηματικά, σήκωσε τούφες-τούφες τα μαλλιά σου προς τα πάνω και εφάρμοσε το σαμπουάν ΜΟΝΟ στο σημείο του κρανίου, κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Αυτό που ουσιαστικά πρέπει να κάνεις είναι να αποφύγεις να πάει το σαμπουάν στις άκρες των μαλλιών και αντίστοιχα, το conditioner να μην ακουμπήσει την περιοχή του κρανίου, καθώς άπαξ και εισχωρήσει στους θύλακες των μαλλιών υπάρχει κίνδυνος να τους φράξει.

Βήμα #3: Ξέβγαλε καλά πρώτα το σαμπουάν (σήκωσε και πάλι τις άκρες των μαλλιών για να μην τρέξει το σαμπουάν πάνω τους) και έπειτα το conditionerAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares