Skip to main content

BEAUTY TIPS

4 hacks για το concealer που θα λατρέψεις

Τα απόλυτα τρικ για να δοκιμάσεις με το αγαπημένο σου προϊόν!


Κέλλυ Νόβακ

Και ποια γυναίκα δεν λατρεύει το concealer; Αυτό το «μαγικό» προϊόν μακιγιάζ μας έχει σώσει ουκ ολίγες φορές από τα… σημάδια του χρόνου από τα μάτια μας. Αλλά αυτή δεν είναι η μόνη χρήση του concealer. Έχω για εσένα 4 ακόμη που θα λατρέψεις!

1. Προετοίμασε το δέρμα σου πριν το εφαρμόσεις, βάζοντας κρέμα ματιών στην περιοχή αυτή. Έπειτα, βάλε το concealer και ολοκλήρωσε με μια διάφανη πούδρα. Το αποτέλεσμα θα σε… θαμπώσει, καθώς η περιοχή θα γίνει αμέσως πιο φωτεινή.

2. Έχεις κοκκινίλες κάτω από τα μάτια; Χρησιμοποίησε ένα κόκκινο concealer. Για μαύρους κύκλους, ένα σε ροδακινί απόχρωση –που ταιριάζει με το χρώμα του δέρματός σου. Θέλεις να διορθώσεις την τονικότητα του δέρματός σου; Προτίμησε ένα concealer σε κίτρινη απόχρωση! Όλα τα… γιατρεύει αυτό το προϊόν!

3. Κάλυψε τα σημάδια της… αϋπνίας, δημιουργώντας ένα μείγμα από concealer, το highlighter σου και την κρέμα ματιών σου! Πούφ! Θα εξαφανιστούν!

4. Θέλεις το κραγιόν σου να κρατάει ώρες ατελείωτες; Ακρεί να απλώσεις λίγο concealer στα χείλη σου, πριν βάλεις κραγιόν! Άσε που θα τα αναδείξει…

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department 

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές