Skip to main content

BEAUTY TIPS

ΕΤΣΙ θα "φορέσεις" μακιγιάζ στο γυμναστήριο χωρίς να σε καταλάβει κανείς

Σου λύνουμε το πρόβλημα!


Κέλλυ Νόβακ

Ώρα να μιλήσουμε για το μακιγιάζ στο γυμναστήριο. Προσωπικά, πιστεύω ότι κάθε γυναίκα είναι όμορφη με ή χωρίς μακιγιάζ, αρκεί να το πιστεύει η ίδια. Παρόλα αυτά, είναι πολύ φυσιολογικό όλες μας να έχουμε τις ανασφάλειές μας. Και αν το μακιγιάζ μας βοηθάει να τις ξεπεράσουμε ή απλά μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα, τότε πρέπει να το κάνουμε!

Για παράδειγμα, συχνό φαινόμενο είναι το μακιγιάζ στο γυμναστήριο. Παρατηρώ πώς πολλές γυναίκες να έχουν την ανάγκη να βαφτούν ακόμα και όταν πηγαίνουν να ασκηθούν, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα και τόσο… ικανοποιητικό. Για την ακρίβεια, πολλές έχουν την τάση να βάφονται πολύ έντονα. Γι’ αυτό και εγώ σου προτείνω μεν να το κάνεις, αλλά με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται φυσικό το αποτέλεσμα. Έτσι και εσύ θα αισθάνεσαι όμορφα με τον εαυτό, αλλά και ο κόσμος δεν θα νομίζει ότι έχεις περάσει ώρες ατελείωτες μπροστά από τον καθρέφτη για να ετοιμαστείς για το γυμναστήριο!

#1. Μην φοράς foundation: Θα κάνει το δέρμα σου να φαίνεται «βαρύ», άσε που όταν σκουπίζεις τον ιδρώτα, όλο το προϊόν θα καταλήξει στην πετσέτα σου. Προτίμησε μια BB Crème που θα σε ενυδατώσει, αλλά θα δώσει και μια διακριτική λάμψη στο πρόσωπο, ενώ θα καλύψει τυχόν σημάδια.

#2. Μην βάφεις τα φρύδια ή μην κάνεις contouring: Με τον τρόπο αυτό αποφεύγεις να δείχνεις πιο «περιποιημένη». Προτίμησε καλύτερα να παίξεις με τα μάτια. Μια σκιά ματιών σε γήινες αποχρώσεις, μέχρι και λίγο eyeliner είναι αρκετά ώστε να σου δώσουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι!

#3. Κάνε το concealer τον καλύτερό σου φίλο: Έχει τύχει να βγω έξω μόνο με concealer και να νιώθω όμορφη. Καλύπτει τα βασικά σημάδια του προσώπου (βλ. μαύρους κύκλους), ενώ φωτίζει την περιοχή των ματιών! Τέλειο!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department 

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές