Όταν πέφτει o ήλιος

Μάθε γιατί τα προϊόντα after sun αξίζουν μια μόνιμη θέση στο καλοκαιρινό νεσεσέρ σου.  

Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο ήλιος και η θάλασσα αποτελούν πηγή χαλάρωσης και ευεξίας. Η ηλιακή ακτινοβολία, όμως έχει αρνητική επίδραση στις λειτουργίες του δέρματος καθώς στην όψη και την υφή της επιδερμίδας. Το κατάλληλο after sun θα σου δώσει τη λύση!

1. Το πρόβλημα: Μετά τη πολύωρη έκθεση σου στον ήλιο χωρίς την απαιτούμενη προστασία, η επιδερμίδα σου είναι σκληρή και αφυδατωμένη, ενώ αρχίζει να ξεφλουδίζει. 

Η λύση: Ενυδάτωσέ την. Τα after sun περιέχουν συστατικά που δημιουργούν στην επιδερμίδα μία λεπτή μεμβράνη. Αυτή λειτουργεί σαν κάλυμμα συγκράτησης του νερού και δεν επιτρέπει στην υγρασία του δέρματος να εξατμιστεί στο περιβάλλον. Για βαθιά ενυδάτωση, επίλεξε προϊόντα που περιέχουν κεραμίδια, γλυκερίνη και λιπίδια.

2. Το πρόβλημα: Η έκθεση σου στην ηλιακή επιδερμίδα έχει κάνει την επιδερμίδα ξηρή. 

Η λύση: Επίλεξε προϊόντα ενισχυμένα με ειδικά συστατικά, τα οποία αντιμετωπίζουν τις φλεγμονές και ανακουφίζουν από την αίσθηση καψίματος και κοκκινίλας. Επιπλέον, αυξάνουν την υγρασία στην επιδερμίδα και παράλληλα καταπραΰνουν. 

3. Το πρόβλημα: Η επιδερμίδα σου παρουσιάζει ερύθημα και αλλοιώσεις που οφείλονται στην έκθεση στον ήλιο.  

Η λύση: Προτίμησε προϊόντα που χάρη στη σύνθεσή τους ενισχύουν τη συνοχή των κυττάρων και επιταχύνουν τους ρυθμούς ανανέωσης του δέρματος. Περιέχουν αντιοξειδωτικά, όπως είναι τα εκχυλίσματα από ρόδι και οι βιταμίνες C και Ε, που μειώνουν τη φλεγμονή και καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες. 

 

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares