Το μυστικό για να εφαμόζεις άψογα το κονσίλερ σου

Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγεις μιά για πάντα τις γραμμές κάτω από τα μάτια.

Κέλλυ Νόβακ

Δεν χρειάζομαστε πολλές ιδιαίτερες τεχνικές για να αποκτήσουμε ένα άψογο μακιγιάζ. Τα μυστικά του μακιγιάζ πολλές φορές, κρύβονται ήδη στο νεσεσέρ μας και το μόνο πράγμα που χρειαζόμαστε είναι έναν άνθρωπο να μας δώσει τους εναλλακτικούς τρόπους εφαρμογής τους.

Ε, αυτός ο άνθρωπος για εσένα, είμαι εγώ και σήμερα θα σου αποκαλύψω το μυστικό μου για την τέλεια εφαρμογή του concealer χωρίς γραμμές. Ξέρεις ποιες εννοώ. Αυτές τις ενοχληκτικές γραμμές / σημάδια που δημιουργούνται αφού εφαρμόσεις το concealer κάτω από τα μάτια. Είτε χρησιμοποιείς concealer σε υγρή ή στερεά μορφή, κάτω από τα μάτια, μετά από λίγη ώρα αυτό έχει την τάση να «σπάει» δημιουργώντας γραμμές. Για να το… καταπολεμήσεις αυτό το πρόβλημα, αρκεί να χρησιμοποιήσεις την πούδρα σου.

Τα πράγματα έχουν ως εξής: Εφάρμοσε κανονικά το concealer και άπλωσε καλά με ένα beauty blender. Έπειτα με ένα στεγνό beauty blender τοποθέτησε λίγη ποσότητα ματ πούδρας στο ίδιο σημείο. Μην ανησυχείς. Δεν πρόκειται να κάνουμε “baking”, οπότε δεν θα περιμένεις πολύ ώρα. Αρκεί να περάσει ένα λεπτό και έπειτα μπορείς να απλώσεις με το πινέλο της πούδρας σου το προϊόν. Έχοντας κάνει αυτό, μπορείς να περάσεις και ένα ολόκληρο βράδυ χωρίς κανένα φόβο ότι το μακιγιάζ σου θα χαλάσει! Φανταστικό ε;About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares