Skip to main content

BEAUTY TIPS

Το μυστικό για να εφαμόζεις άψογα το κονσίλερ σου

Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγεις μιά για πάντα τις γραμμές κάτω από τα μάτια.


Κέλλυ Νόβακ

Δεν χρειάζομαστε πολλές ιδιαίτερες τεχνικές για να αποκτήσουμε ένα άψογο μακιγιάζ. Τα μυστικά του μακιγιάζ πολλές φορές, κρύβονται ήδη στο νεσεσέρ μας και το μόνο πράγμα που χρειαζόμαστε είναι έναν άνθρωπο να μας δώσει τους εναλλακτικούς τρόπους εφαρμογής τους.

Ε, αυτός ο άνθρωπος για εσένα, είμαι εγώ και σήμερα θα σου αποκαλύψω το μυστικό μου για την τέλεια εφαρμογή του concealer χωρίς γραμμές. Ξέρεις ποιες εννοώ. Αυτές τις ενοχληκτικές γραμμές / σημάδια που δημιουργούνται αφού εφαρμόσεις το concealer κάτω από τα μάτια. Είτε χρησιμοποιείς concealer σε υγρή ή στερεά μορφή, κάτω από τα μάτια, μετά από λίγη ώρα αυτό έχει την τάση να «σπάει» δημιουργώντας γραμμές. Για να το… καταπολεμήσεις αυτό το πρόβλημα, αρκεί να χρησιμοποιήσεις την πούδρα σου.

Τα πράγματα έχουν ως εξής: Εφάρμοσε κανονικά το concealer και άπλωσε καλά με ένα beauty blender. Έπειτα με ένα στεγνό beauty blender τοποθέτησε λίγη ποσότητα ματ πούδρας στο ίδιο σημείο. Μην ανησυχείς. Δεν πρόκειται να κάνουμε “baking”, οπότε δεν θα περιμένεις πολύ ώρα. Αρκεί να περάσει ένα λεπτό και έπειτα μπορείς να απλώσεις με το πινέλο της πούδρας σου το προϊόν. Έχοντας κάνει αυτό, μπορείς να περάσεις και ένα ολόκληρο βράδυ χωρίς κανένα φόβο ότι το μακιγιάζ σου θα χαλάσει! Φανταστικό ε;

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός