Skip to main content

BEAUTY TIPS

5 προϊόντα ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπουν από το ντουλάπι σου πριν γίνεις 30

Πιάσε τον «χρόνο» στα πράσα και προετοίμασε το δέρμα σου από τώρα πριν κλείσεις την 3η δεκαετία της ζωής σου.


Κέλλυ Νόβακ

Λένε ότι τα 30 είναι η καλύτερη ηλικία για μια γυναίκα. Τότε είναι αυτό που λέμε στα «καλύτερά» της, τουλάχιστον εμφανισιακά. Ε, λοιπόν όποιος το λέει αυτό, δεν έχει καμιά ιδέα για το τι πρέπει να περάσει μια γυναίκα που κλείνει τα τριάντα για να δείχνει στα… καλύτερά της! Αν όχι πιο πριν, αλλά σίγουρα σε αυτή την ηλικία είναι πιο κρίσιμο από ποτέ να αρχίσει να παίρνει στα σοβαρά τον εαυτό της. Φυσικά, μιλάω μόνο για την περιποίηση του δέρματος της και κυρίως του προσώπου της. Κ

Pixel

Η αλήθεια είναι ότι η περιποίηση αυτή απαιτεί λίγη δουλειά και προσοχή. Όχι ότι είναι δύσκολο να επιτύχει ένα λαμπερό δέρμα και μια φρέσκια επιδερμίδα, αλλά απαιτεί να μείνει πιστή καθημερινά στην ρουτίνα ομορφιάς της. Και είναι τα προϊόντα που χρησιμοποιεί σε αυτήν τη ρουτίνα, τα οποία θα δώσουν ένα καλό αποτέλεσμα τελικά. Γι' αυτά τα θα σου μιλήσω σήμερα. Γιατί τα παρακάτω προϊόντα είναι αυτά που πρέπει να αρχίσεις να χρησιμοποιείς -κανονικά πριν κλείσεις τα τριάντα. Αλλά και να τα έχεις κλείσει, δεν πειράζει. Ποτέ δεν είναι (πολύ) αργά για να περιποιηθείς το πρόσωπό σου!

Ένα ήπιο scrub προσώπου

Θέλεις να κάνεις απολέπιση, αλλά μια απολέπιση βαθύ καθαρισμού μπορεί να δημιουργήσει ενοχλήσεις, οπότε προτίμησε ένα scrub για ευαίσθητα δέρματα.

Pixel

Serum βιταμίνης C

Ένα τέτοιο serum είναι γεμάτο αντιοξειδωτικές ιδιότητες κάτι που προστατεύει το δέρμα σου από πολλά. Ένα από αυτά είναι και ο ήλιος που ειδικά στην χώρα μας, ακόμη και τον χειμώνα, είναι έντονος.

Αντηλιακό

Σε συνδυασμό με το παραπάνω προϊόν, η αντηλιακή προστασία είναι το Α και το Ω της ρουτίνας σου, άπαξ και κλείσεις τα 30. Δεν το διαπραγματεύομαι αυτό με τίποτα!

Ρετινόλη

Τα προϊόντα ρετινόλης είναι αποδεδειγμένα τα μόνα που χτίζουν το κολλαγόνο του δέρματος, το θρέφουν και αναστέλλουν την πρόωρη γήρανση. Βρες ένα σε ήπια μορφή έτσι ώστε να μην είναι πολύ «βαρύ» για το δέρμα σου και το οποίο μπορείς να εφαρμόζεις πριν πέσεις για ύπνο.

Κρέμα ματιών

Το να χρησιμοποιείς κρέμα ματιών από νωρίς, σημαίνει ότι «μαθαίνεις» το δέρμα σου σε μια καλή συνήθεια. Ακόμη και οι μη εμφανείς ρυτίδες θεραπεύονται πρόωρα, ενυδατώνοντας καλά το σημείο αυτό όπου για μια γυναίκα είναι άκρως σημαντικό, καθώς από εκεί αποκαλύπτεται η πραγματική της ηλικία.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς πρέπει να εφαρμόζεις το dry shampoo

Ακολούθησε τα tips μιας ειδικού

BEAUTY TIPS

Έχεις λεπτά χείλη; Με αυτά τα tips θα εφαρμόσεις το κραγιόν τέλεια

Το μακιγιάζ των χειλιών ποτέ δεν υπήρξε πιο εύκολη υπόθεση

BEAUTY TIPS

5 κοινά λάθη που κάνεις στο μανικιούρ και το πεντικιούρ και καταστρέφουν την ποιότητα των νυχιών σου

Όλα όσα πρέπει να αποφεύγεις για υγιή και φροντισμένα νύχια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει τελικά αυτό που λέμε αδελφή ψυχή;

Η αγάπη είναι λιγότερο συγκεκριμένη από όσο νομίζουμε, σύμφωνα με την επιστήμη

FOOD

Μούσμουλο: ένα φρούτο με εκπληκτικά ωφέλιμο διατροφικό προφίλ

Τα οφέλη που προσφέρει το μούσμουλο στην υγεία σου θα σε ενθουσιάσουν