3 λάθη που κάνεις στα σγουρά μαλλιά σου όταν τα ισιώνεις

Έτσι θα κάνεις το ίσιωμα παιχνιδάκι. 

Κέλλυ Νόβακ

Το να έχεις φυσικά σγουρά μαλλιά, δεν είναι πάντα και η πιο εύκολη υπόθεση. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, σαν γυναίκα με σγουρά μαλλιά που γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι η περιποίηση τους, θέλει δουλειά. Δουλειά θέλει επίσης και η διαδικασία ισιώματός τους. Υπάρχουν πολλά λάθη που μπορεί να κάνεις –πιστέψέ μέχρι πρόσφατα τα έκανα και εγώ-, και υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλεις να αποφεύγεις, αν προτιμάς να έχεις πάντα άψογα ισιωμένα μαλλιά. Γι΄αυτό σου προτείνω να διαβάσεις τα παρακάτω!

#1. Ισιώνεις χωρίζοντας τα μαλλιά σε μεγάλα τμήματα

Μπορεί αυτό να σου κερδίζει χρόνο, αλλά με τον τρόπο αυτό δεν στεγνώνεις καλά τα μαλλιά σου. Αυτό σημαίνει ότι όταν στεγνώσει η τρίχα πλήρως, τότε από φυσικού τους, θα σγουρύνουν. Γι’ αυτό φρόντισε να τα χωρίζεις σε μικρά τμήματα πάντα, επιβεβαιώνοντας ότι έχουν στεγνώσει –άρα και ισιώσει- τέλεια!

#2. Ακουμπάς το πιστολάκι πάνω στην βούρτσα όταν τα ισιώνεις

Κάνοντας αυτή την κίνηση, μπορεί να νομίζεις ότι χτενίζεις περισσότερο τα μαλλιά –κάτι που όντως συμβαίνει-, αλλά έτσι καταστρέφεις την τρίχα. Κάθε φορά που κάνεις αυτή την κίνηση, η τρίχα σπάει. Για να το αποφύγεις αυτό, αρχικά χρησιμοποίησε μια πλαστική χτένα. Στέγνωσε καλά την ρίζα και από απόσταση ίσιωσε τα μαλλιά σου.

#3. Ισιώνεις τα μαλλιά σε λάθος κατεύθυνση

 

Θέλεις όσο ισιώνεις τα μαλλιά σου να προσθέτεις και όγκο, γι’ αυτό για το μπροστινό μέρος των μαλλιών, ίσιωσε από κάτω προς τα πάνω (δίνοντας όγκο στα μαλλιά) και από την ρίζα προς τις άκρες για το πίσω και πλαϊνό μέρος τους. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares