Skip to main content

BEAUTY TIPS

5 hacks για να κάνεις την βαφή σου να κρατάει περισσότερο

Οι επισκέψεις στο κομμωτήριο θα είναι πλέον μια μακρινή ανάμνηση…


Κέλλυ Νόβακ

Και ποιά γυναίκα που βάφει τα μαλλιά της, δεν θα ήθελε το χρώμα της να κρατάει πολύ; Και δεν μιλάω μόνο για εμάς τις ξανθιές που κάθε τρεις και λίγο, πρέπει να είμαστε στο κομμωτήριο έτοιμες να βάψουμε την ρίζα που πάνω στις 2 εβδομάδες, κάνει την εμφάνισή της! Μιλάω για όλες! Για όλες τις υπόλοιπες γυναίκες του πλανήτη που βάφουν τα μαλλιά τους!

Πέρα από το γεγονός ότι σπαταλάμε ένα σεβαστό ποσό κάθε μήνα για να είναι τα μαλλιά μας στην… τρίχα, τα χημικά που περιέχουν αυτές οι βαφές είναι ο λόγος που ταλαιπωρούνται τόσο πολύ.

Και ενώ μπορεί να μην είσαι έτοιμη να θυσιάσεις το τέλειο χρώμα που έχεις μετά από κόπο πετύχει στα μαλλιά σου, μπορεί να είσαι έτοιμη να ακολουθήσεις τα παρακάτω, αν θέλεις να διατηρήσεις αυτή την απόχρωση για περισσότερο καιρό!

Ακολουθώντας τα παρακάτω hacks και το πορτοφόλι σου θα είναι πιο γεμάτο και το σημαντικότερο, τα μαλλιά σου πιο υγιή.

#1. Λούσε τα μαλλιά σου μετά από μια βαφή, 72 ώρες μετά. Με τον τρόπο αυτό, επιτρέπεις στους θύλακες στην ρίζα των μαλλιών σου να διατηρήσουν το χρώμα περισσότερο καιρό.

#2. Χαμήλωσε την θερμοκρασία του νερού όταν λούζεσαι. Λούσε με σαμπουάν και ζεστό νερό τα μαλλιά και με κρύο για να ξεπλύνεις το conditioner. Έτσι, θα «κλειδώσεις» για τα καλά το χρώμα, ενώ τα μαλλιά σου θα παραμείνουν ενυδατωμένα!

#3. Μείωσε τα λουσίματα τα οποία βοηθάνε στο να φεύγει το χρώμα από τα μαλλιά σου πιο γρήγορα.

#4. Χρησιμοποίησε προϊόντα μαλλιών που δεν χρειάζονται ξέβγαλμα (βλ. conditioner, serum, κρέμα προστασίας από την θερμότητα) που προστατεύουν το χρώμα.

#5. Προετοίμασε τα μαλλιά σου πριν την επίσκεψή σου στο κομμωτήριο. Χρησιμοποίησε ένα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό (clarifying shampoo) το οποίο θα «αφαιρέσει» όλα τα φυσικά έλαια των μαλλιών και τα οποία «μπλοκάρουν» το χρώμα από το να «κάτσει» καλά στην τρίχα.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ