Πώς να αποκτήσω έντονα φρύδια

To μυστικό για έντονα (και παχιά) φρύδια. 6 πανεύκολα tips για να αποκτήσεις τα φρύδια που πάντα ονειρευόσουν!

Κέλλυ Νόβακ

Όχι, δεν χρειάζεται να κάνεις εμφύτευση φρυδιών, ούτε τατουάζ, ούτε τίποτα άλλο μόνιμο για να αποκτήσεις φρύδια σαν της Cara Delevingne. Όλα είναι εφικτά με το κατάλληλο μακιγιάζ και τα σωστά τρικ! Τι χρειάζεσαι για να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα; Αρκεί αν ακολουθήσεις τα παρακάτω εύκολα tips!

1.  Χτένισε τα φρύδια σου με ένα spoolie, κάνοντας ζιγκ-ζαγκ κινήσεις έτσι ώστε να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση ότι έχεις πολλές τρίχες (ακόμα κι αν δεν έχεις).

2.  Το μολύβι για τα φρύδια θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος, ειδικά αν το χρησιμοποιείς σωστά. Μην κάνει έντονες και μονοκόμματες γραμμές όταν σχεδιάζεις τα φρύδια σου, αλλά προσπάθησε να κάνεις κοφτές και μικρές γραμμές –μιμώντας τις τρίχες των φρυδιών σου.

3.  Αν έχεις πολύ λεπτά φρύδια, τότε αφού έχεις δημιουργήσει το σχήμα με ένα μολύβι φρυδιών, χρησιμοποίησε μια σκιά στην ίδια απόχρωση και ένα brow gel για να τα κάνεις να δείχνουν πιο φυσικά.

4.  Ένα brow gel είναι απαραίτητο προϊόν για τα φρύδια σου, καθώς κρατάει σταθερές τις τρίχες ενώ προσθέτει texture.

5.  Κανείς δεν έχει ένα χρώμα στα φρύδια του, οπότε χρησιμοποίησε και εσύ 2 διαφορετικές αποχρώσεις για περισσότερη φυσικότητα. Ένα μολύβι φρυδιών δηλαδή για το γέμισμα και μια πιο ανοιχτόχρωμη σκιά για το blending.

6.  Χρησιμοποίησε ένα highlighter ή ένα κρεμώδες concealer κάτω και πάνω από το τόξο του φρυδιού για να τονίσεις και να φωτίσεις τα φρύδια σου ακόμη περισσότερο. 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares