Κραγιόν για λευκά δόντια

4 αποχρώσεις κραγιόν που κάνουν τα δόντια σου να δείχνουν πιο λευκά

Κέλλυ Νόβακ

Και ποιος άνθρωπος δεν θέλει να έχει κατάλευκα δόντια; Όλοι νομίζω και μάλιστα πολλοί θυσιάζουν την δεύτερη και τρίτη κούπα καφέ την ημέρα, με σκοπό να διατηρήσουν τα λευκά τους δόντια, λευκά.

Και όσο κι αν τα βουρτσίζεις και τα προσέχεις, ίσως να μην έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Τι θα έλεγες όμως, αν με την βοήθεια ενός κραγιόν, μπορείς να έχεις «λευκά» δόντια; Οκέι, όχι στην πραγματικότητα, αλλά μπορείς να τα κάνεις να δείχνουν πιο λευκά απ’ ότι είναι.

Φορώντας τις σωστές αποχρώσεις κραγιόν, μπορείς να το πετύχεις αυτό. Ποιες είναι αυτές οι αποχρώσεις; Διάβασε παρακάτω!

Κόκκινο κραγιόν

4Lipstickcolorsthatmaketeethwhiter_01.jpg

Το κραγιόν που αγαπάμε όλες οι γυναίκες είναι και από τις αποχρώσεις που κάνουν τα δόντια μας να δείχνουν πιο άσπρα. Μέχρι και 2 τόνους πιο λευκά δηλώνει η makeup artist, Marissa Nemes, ότι τα κάνει να φαίνονται! Not bad…

Σκούρο μωβ κραγιόν

4Lipstickcolorsthatmaketeethwhiter_02.jpg

Μια τέτοια απόχρωση ή θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος ή ο χειρότερος. Προσπάθησε λοιπόν, να βρεις μια απόχρωση που να έχει ροζ υπο-τονικότητα για να τα κάνεις να δείχνουν πιο λευκά.

Ανοιχτό ροζ

4Lipstickcolorsthatmaketeethwhiter_03.jpg

Αν έχεις σκοπό να βγεις έξω με τα κορίτσια και επιλέξεις ένα φούξια κραγιόν, όχι μόνο θα δώσεις «φως» στην εμφάνισή σου αλλά και στα δόντια σου! Προτίμησε μια απόχρωση με πιο ψυχρή τονικότητα (βλ. μπλε ή κίτρινο χρώμα)

Nude κραγιόν

4Lipstickcolorsthatmaketeethwhiter_04.jpg

Αν θέλεις ένα πιο φυσικό look, ένα nude κραγιόν είναι η no.1 επιλογή σου. Αν επιλέξεις και ένα με ροζ τονικότητα, τότε ακόμη καλύτερα, μιας και τα δόντια σου θα δείχνουν πιο λευκά! Δύο στα δύο!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares