Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς να επιλέξω highlighter

Ποιο είναι το κατάλληλο highlighter για το δέρμα σου;


Κέλλυ Νόβακ

Κοιτάω και ξανακοιτάω πολλές φορές τις γυναίκες στο Instagram. Ξέρεις, αυτές που είναι beauty lovers και ανεβάζουν συνέχεια, βίντεο και φωτογραφίες με τα μακιγιάζ που εφευρίσκουν.

Κάθε φορά που τις βλέπω, λοιπόν, κάτι με παραξενεύει. Πώς γίνεται και το highlighter τους δείχνει τόσο, μα τόσο, άψογο; Ναι, σίγουρα, ένα καλό προϊόν με την σωστή σύνθεση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, αλλά προσωπικά, σαν φαν αυτού του προϊόντος που είμαι πλέον, είμαι σίγουρη ότι έχω βρει ένα καλής ποιότητας. Παρόλα αυτά, γιατί δεν δείχνει και στο δικό μου μακιγιάζ, τότε τέλειο όσο δείχνει σε αυτές τις γυναίκες;

Ψάχνοντας λίγο και ανακαλύπτοντας τελικά την λύση, ένιωσα τόσο χαζή. Γιατί ο λόγος που η εφαρμογή του δεν ήταν άψογη στο μακιγιάζ μου, είναι τελικά πολύ απλός. Έπρεπε να βρω ένα που να ταιριάζει στην τονικότητα του δέρματός μου!

Μα, φυσικά! Ένα προϊόν σαν αυτό, πρέπει να λειτουργεί όπως και το foundation, το concealer, το contour και όλα τα σχετικά προϊόντα που αφορούν το πρόσωπο! Δεν κάνουν όλα για όλες λοιπόν. Ανάλογα με την τονικότητα της επιδερμίδας μας, πρέπει να «φοράμε» και το κατάλληλο highlighter για ένα καλύτερο και σίγουρα… λαμπερό αποτέλεσμα! Ποιο πρέπει να χρησιμοποιείς και εσύ λοιπόν; Σου λέω παρακάτω!

Για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες

Θέλεις να επιλέξεις μια απόχρωση που θα δώσει φως στην επιδερμίδα. Οι πιο λευκές, icy αποχρώσεις είναι κατάλληλες για εσένα.

Για ελαφρώς πιο σκούρες επιδερμίδες

Οι πιο σαμπανιζέ, nude αποχρώσεις χωρίς έντονο contrast είναι οι κατάλληλες για την επιδερμίδα σου. Αν περιέχουν και χρυσές ή ασημί τονικότητες, ακόμη καλύτερα!

Για μεσαίες προς σκούρες επιδερμίδες

Μια πιο «ζεστή» σαμπανιζέ απόχρωση είναι η κατάλληλη για την επιδερμίδα σου. Φρόντισε να περιέχει ροζ τονικότητα για να προσθέσει ακόμη περισσότερη «ζεστασιά» στο δέρμα σου!

Για αρκετά σκούρες επιδερμίδες

Ανάδειξε την τονικότητα του δέρματός σου με έντονες αποχρώσεις, όπως bronze, χρυσές αλλά και χάλκινες, ώστε να φωτίσεις αρκετά την επιδερμίδα σου, χωρίς όμως να δείχνει «αφύσικο» το αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ