Κάν' το τώρα: Αυτό είναι το μακιγιάζ που αρέσει στους άντρες!

Less is (really) more.  

Μαρία Μυλωνά

Να η ανατροπή που ποτέ δεν περίμενε το γυναικείο είδος! Οι άντρες, αλλά και οι ίδιες οι γυναίκες, προτιμούν το nude μακιγιάζ. Η γήινη, φυσική ομορφιά φαίνεται πως ελκύει περισσότερο τους κυνηγούς, παρότι θα πίστευε κανείς ότι το έντονο μακιγιάζ προσδίδει περισσότερο αισθησιασμό και σεξουαλικότητα. 

Έτσι λοιπόν, αν ξοδεύεις χρόνο και χρήμα για να ανανεώνεις διαρκώς το νεσεσέρ σου, μάλλον το κάνεις άσκοπα. Όσα λιγότερα, τόσο καλύτερα! 

Πώς θα το πετύχεις: 

1. Διάλεξε τη σωστή βάση, που δίνει αρκετή κάλυψη χωρίς να επιβαρύνει έντονα το μακιγιάζ σου. Αν αυτός που κάθεται δίπλα σου μπορεί να διακρίνει το make up ή το concealer στο δέρμα σου, σημαίνει πως μάλλον το παράκανες με την ποσότητα. 

2. Δώσε διακριτική λάμψη: Χρησιμοποίησε ένα highlighter, το προϊόν σε μορφή πούδρας ή κρέμας που φωτίζει αυτόματα τα πρόσωπό σου, ενώ παράλληλα καλύπτει τις ατέλειες. Άπλωσε το στο πιο ψηλό σημείο στα μάγουλα, στην εξωτερική ή εσωτερική γωνία των ματιών, το πιγούνι και στις δυο μεριές της μύτης.

3. Βάλε λίγο ρουζ: Ροδακινί, ροζ ή κόκκινο; Η απόφαση για το ρουζ βρίσκεται στα χείλη σου. Περιορίσου στις αποχρώσεις των χειλιών σου για να μην την πατήσεις ποτέ.

4. Τόνισε τα φρύδια: Γέμισε τα φρύδια σου και κάνε τα να δείχνουν πιο πυκνά (άλλωστε αυτή είναι και η τάση για φέτος ) με μια σκιά ματιών ελαφρώς πιο σκούρα από το φυσικό τους χρώμα.

Κείμενο: Ειρήνη Διαμαντακίδου  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares