Skip to main content

BEAUTY TIPS

Μήπως το μακιγιάζ σου σε μεγαλώνει;

7 λάθη που σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη.


Κέλλυ Νόβακ

Είπαμε, να δείχνουμε νεότερες θέλουμε, όχι μεγαλύτερες! Και πολλές από εμάς, αυτό προσπαθούμε να το κάνουμε. «Δουλεύουμε» ολημερίς και ολονυχτίς, για να αποτρέψουμε τις ρυτίδες από το να εμφανιστούν στο πρόσωπό μας, την τονικότητα του προσώπου μας να έχει μια ομοιομορφία κτλ. Και όλη αυτή η δουλειά που κάνουμε για μια λαμπερή όψη, να τη… χαλάει το μακιγιάζ μας! Ε, όχι! Δεν θα το επιτρέψω αυτό!

Υπάρχουν λοιπόν, κάποια πράγματα που κάνουμε (και όλες κάνουμε, δεν βγάζω την ουρά μου απ’ έξω) με το μακιγιάζ μας, τα οποία δεν μας κολακεύουν και βασικά δεν βοηθούν στο να δείχνει το δέρμα μας λαμπερό και νεανικό!

Ποια είναι αυτά; Τα παρακάτω! Γι’ αυτό από εδώ και πέρα απόφυγέ τα!

#1. Δεν ξεκινάς με μια καλή και ενυδατωμένη βάση, με αποτέλεσμα όταν φοράς μέικ απ, τυχόν ατέλειες να τονίζονται περισσότερο. 

#2. Φοράς την λάθος απόχρωση foundation. Πως θα δείχνει φυσικό το μακιγιάζ σου, αν φοράς πιο ανοιχτή ή πιο σκούρα απόχρωση μέικ απ, οεο;

#3. Δεν κάνεις καλό blending. Είναι σημαντικό να απλώνεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ το foundation. Μη ξεχνάς, πρέπει να δείχνει σαν δεύτερο δέρμα σου!

#4. Φοράς λάθος απόχρωση concealer, με αποτέλεσμα να τονίζεις τους μαύρους κύκλους σου ακόμη περισσότερο.

#5. Το eyeliner σου είναι πολύ σκούρο. Ειδικά, αν έχεις πολύ λευκή επιδερμίδα, προτίμησε το μολύβι ματιών ή το eyeliner να μην είναι τόσο σκουρόχρωμα για ένα πιο ήπιο μακιγιάζ.

#6. Κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν μικρά. Οι ροζ και κόκκινες αποχρώσεις, με την χρήση περιγράμματος (πάντα) θα κάνουν τα χείλη σου να δείχνουν μεγάλα και όχι μικρά και λεπτά (κάτι που συμβαίνει όσο μεγαλώνεις).

#7. Δεν ενυδατώνεις συνέχεια το δέρμα σου. Ακόμη και αφού έχεις βαφτεί, ψέκασε ένα face mist ή toner το οποίο θα προσφέρει λαμπερή επιδερμίδα!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελένη Πετρουλάκη: Βραδινή έξοδος με τις κούκλες 17χρονες κόρες της

Η Μίλα και η Δωροθέα Ίβιτς μεγάλωσαν πολύ

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

CELEBS

Βίκυ Παπαδοπούλου: Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της

Πού τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός;