Skip to main content

BEAUTY TIPS

Να τι κάνει η Romee Strijd και ξυπνάει με φρέσκο πρόσωπο

Όλα τα μυστικά του γνωστού μοντέλου για μια λαμπερή όψη.


Κέλλυ Νόβακ

Η Romee Strijd φαίνεται να έχει όλο το πακέτο. Είναι όμορφη, με καλλίγραμμη σιλουέτα και μια επιτυχημένη ως τώρα καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ.

Σαν «Αγγελάκι» της Victoria’s Secret, γυμνάζεται, τρώει σωστά και ζει μια υγιή και ισορροπημένη ζωή. Τα μαλλιά και το δέρμα της είναι και αυτά πάντα περιποιημένα, κάτι που σημαίνει ότι αφιερώνει χρόνο στην περιποίησή τους.

Είναι πάντα ωραίο λοιπόν, να συλλέγουμε tips από γυναίκες που είναι επιτυχημένες και που -απ’ ότι φαίνεται εκ πρώτης όψεως τουλάχιστον- «μανατζάρουν» καλά την ζωή τους. Μας εμπνέουν τέτοιες γυναίκες και μας παροτρύνουν και εμάς να κάνουμε πράγματα για τη δική μας ζωή, με στόχο μια καλύτερη καθημερινότητα.

Η Romee λοιπόν, ακολουθεί μια πολύ συγκεκριμένη ρουτίνα το πρωί, μία που ακολουθεί πιστά. Αφού πιεί καφέ, θα αφιερώσει 15-20 λεπτά για να κάνει μια μάσκα προσώπου, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται.

Αυτό αποδεικνύει, ότι η Romee και όλες οι επιτυχημένες γυναίκες θέλουν να δείχνουν και να αισθάνονται όμορφες το πρωί, πριν φύγουν από τον σπίτι για την δουλειά. Η επιδερμίδα της Romee είναι πάντα λαμπερή και το μυστικό της είναι αυτό.

Εφαρμόζει μια ενυδατική μάσκα για 15-20 λεπτά. Η ρουτίνα της παρόλα αυτά, η οποία βοηθάει και στην υγεία της επιδερμίδας της, περιλαμβάνει μια συνήθεια που δεν μπορεί κανείς να βρει σε κάποιο προϊόν ομορφιάς.

Το μυστικό της Romee περιλαμβάνει και άθληση. Το μοντέλο γυμνάζεται για περίπου 30 λεπτά κάθε πρωί, κάτι που σημαίνει ότι ιδρώνει και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποβάλλονται οι κακές τοξίνες από τον οργανισμό της. Αυτό σημαίνει, ότι μετά την γυμναστική, το δέρμα της θα είναι πιο καθαρό και λαμπερό!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!