Γιατροσόφια για σπυράκια

3 celebrities αποκαλύπτουν τα «γιατροσόφια» τους για τα σπυράκια

Κέλλυ Νόβακ

Όλοι έχουμε σπυράκια. Άνδρες γυναίκες, celebrities ή μη. Δεν έχει καμία σημασία αν χρησιμοποιήσεις τα πιο ακριβά προϊόντα ομορφιάς ή τα πιο φθηνά ή κάνεις τους προγραμματισμένους καθαρισμούς προσώπου στον/ην δερματολόγο, σπυράκια θα βγάλεις!

Και είναι πολλές σταρ που βγάζουν κι αυτές σπυράκια! Τι νόμιζες; Και για αυτές τις γυναίκες που η εικόνα τους παίζει σημαντικό ρόλο στην καριέρα τους, καταλαβαίνεις ότι το να βγάλουν ένα σπυράκι, έχει άλλη βαρύτητα. Ίσως γι’ αυτό να έχουν βρει και τα πιο «ψαγμένα» γιατροσόφια γι’ αυτά!

Μέσα από δηλώσεις που έχουν κάνει γυναίκες όπως η Kendall Jenner, Kaia Gerber και Victoria Beckham μπορούμε να μάθουμε και εμείς τα μυστικά τους για δέρμα, χωρίς σπυράκια! Ή απλά θα μάθουμε πώς να τα εξαφανίζουμε πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά…

Kaia Gerber—Οδοντόκρεμα & πάγο

Αν κάποιοι ξέρουν καλά από σπυράκια είναι οι έφηβοι! Και η 16χρονη Kaia Gerber έχει βρει τον τρόπο για να τα εξαφανίζει, λίγο πριν «σκάσουν μύτη». Όταν βλέπει ότι πρόκειται να βγάλει σπυράκι, η Kaia τρίβει ένα παγάκι στο σπυράκι για να εξαφανίσει την κοκκινίλα. Έπειτα, βάζει λίγη οδοντόκρεμα για να «στεγνώσει» το σπυράκι. Το κάνει αυτό βράδυ, ώστε το σπυράκι της να έχει μικρύνει το πρωί!

Kendall Jenner—Λεμόνι & ασπράδια αυγών

https://www.instagram.com/p/BdtJIaVDsW4/?taken-by=kendalljenner

Η Jenner η οποία έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι έχει ακμή έχει αποκαλύψει το μυστικό για να μειώνει τις κοκκινίλες και τις ενοχλήσεις. Φτιάχνει λοιπόν, μια μάσκα από ασπράδια αυγών και λεμόνι και έτσι φέρνει σε ισορροπία τα επίπεδα του pH.

Victoria Beckham—ΣολομόςAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares