Το απόλυτο hack για ένα άψογο cat eye μακιγιάζ σύμφωνα με την Kylie Jenner

Το beauty icon αποκαλύπτει βήμα-βήμα πώς εφαρμόζει το eyeliner.

Κέλλυ Νόβακ

Δεν θέλω να σου πω ψέματα. Δεν τρελαίνομαι για την Kylie Jenner και μπορώ με βεβαιότητα να σου επιβεβαιώσω ότι δεν είναι από τις αγαπημένες μου “Kardashians” –αν θα έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα σε κάποια.

Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι στα θέματα της ομορφιάς γνωρίζει αρκετά πράγματα. Πέρα από το επιχειρηματικό κομμάτι της υπόθεσης δηλαδή, η 20χρονη beauty lover ξέρει να κάνει καλά το μακιγιάζ της!

Ένα από τα αγαπημένα της looks είναι ένα cat-eye μακιγιάζ. Τις ημέρες λοιπόν, που βαριέται να χρησιμοποιήσει ένα σωρό διαφορετικά προϊόντα για να εφαρμόσει το τέλειο cat-eye, η ίδια στρέφεται στην πολυχρηστικότητα των προϊόντων ομορφιάς, για να δημιουργήσει το εν λόγω look.

Xρησιμοποιεί σκιά ματιών σαν eyeliner πολλές φορές, για το μακιγιάζ αυτό! Το hack αυτό αποκάλυψε πρόσφατα σε Story της στο Instagram, χρησιμοποιώντας σκιά ματιών από την νέα παλέτα που κυκλοφόρησε για το brand της σε συνεργασία με την Kourtney Kardashian.

Mε ένα λεπτό πινέλο λοιπόν, ξεκινάει από την μέση του ματιού και σχεδιάζει μια γραμμή για να δημιουργήσει το cat eye εφέ. Έπειτα, τραβάει μια γραμμή από κάτω, ολοκληρώνοντας το σχέδιο. Τέλος, το «γεμίζει» με χρώμα…., et voila! Το τέλειο cat- eye μακιγιάζ, χωρίς καν την χρήση eyeliner!
 

cateye_hack_kyliejenner_01.jpg

Κεντρική φωτό: Instagram @kyliejenner 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares