Skip to main content

BEAUTY TIPS

Winter Mistakes: 5 λάθη περιποίησης που πρέπει να αποφύγεις το χειμώνα!

Δώσε βάση. 



Αυτή την περίοδο ανανεώνεις την γκαρνταρόμπα σου και αντικαθιστάς τα καλοκαιρινά, αέρινα φορέματα με ογκώδη πουλόβερ, πίνεις ζεστή σοκολάτα αντί για παγωμένο freddo και κουκουλώνεσαι με το πάπλωμα, αντί να ανάβεις το κλιματιστικό. Γενικώς, προσαρμόζεσαι στις αλλαγές του καιρού. 

Έτσι, και η ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθείς,  πρέπει να συμβαδίζει με την εποχή που διανύουμε. Τι θα πει αυτό; Καιρός να βάλεις τέλος στα λάθη που καταστρέφουν την επιδερμίδα σου.

• Απέφυγε το ζεστό ντους. Το παραδέχομαι το αγαπώ κι εγώ, ακόμα και το καλοκαίρι, γιατί είναι χαλαρωτικό, τόσο για τους μύες όσο και για το μυαλό. Μόλις βγεις όμως από το ντους και σκουπιστείς, θα παρατηρήσεις ότι αυτή η κατά τα άλλα απολαυστική ζεστασιά, έκανε το δέρμα σου ξηρό. Το χλιαρό νερό θα βοηθήσει καλύτερα το δέρμα σου.

• Άλλαξε το προϊόν καθαρισμού για το πρόσωπο. Μπορεί να ήταν ιδανικό για την αίσθηση φρεσκάδας που έδινε το καλοκαίρι, αλλά τους χειμερινούς μήνες χρειάζεσαι ένα προϊόν με ενυδατική δράση, που διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας και φυσικά, την ενυδατική σου κρέμα. 

• Μην απλώνεις ποτέ makeup σε ξηρή επιδερμίδα, αν δεν φροντίσεις να κάνεις τακτικά απολέπιση και να επανορθώνεις τις ατέλειες με μια κρέμα νύκτας. 

• Ξέχνα το bronzer και συνδύασε το makeup με την ενυδατική σου, για να πετύχεις ένα πιο φυσικό χρώμα. 

• Μην παραμελείς την προστασία από την ακτινοβολία και αγόρασε προϊόντα με τουλάχιστον 30 SPF. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 τρόποι για να ανακουφίσεις την επιδερμίδα σου μετά από ένα ηλιακό έγκαυμα

Τι να κάνεις για να επανέλθει το δέρμα σου σύντομα και να διαχειριστείς τη δυσφορία που προκαλεί ένα ηλιακό έγκαυμα

BEAUTY TIPS

Glow! Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Lopez

Συμβουλές και μυστικά για να αποκτήσετε τη διαχρονική λάμψη της Jennifer Lopez

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral