Κλέψε τα μυστικά της Marilyn Monroe, για να μείνεις για πάντα όμορφη!

 Διαχρονική αξία.

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Υπάρχουν τόσες συμβουλές ομορφιάς που άφησε πίσω της η αγαπημένη σταρ. Μπορεί να πέθανε σε νεαρή ηλικία, αλλά σου έχει αφήσει μια κληρονομιά με πολλά μυστικά, τα οποία η ίδια ακολουθούσε πιστά. 

Κι αν δεν ήταν το κλασικό πρότυπο ομορφιάς του σήμερα, που θέλει τη γυναίκα σε xs φόρεμα, οι δικές της καμπύλες έμειναν στην ιστορία. Πάρε λοιπόν μερικές συμβουλές από την ίδια και δες την θηλυκότητα σου με άλλο μάτι. 

1. Δώσε λάμψη στο πρόσωπο σου. Εκείνη αγαπούσε το φακό και ήθελε να λάμπει στην κάμερα. Κάνε κι εσύ το ίδιο, δίνοντας έμφαση στο σωστό highlighter.

2. Μην προσπαθείς να είσαι τέλεια. Κανείς δεν μπορεί να αγγίξει την τελειότητα κι ένα από τα αγαπημένα της quotes ήταν η συμφιλίωση με τα διαφορετικά και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σου, που σε κάνουν ξεχωριστή και μοναδικά όμορφη. Αντί να προσπαθείς να τα καμουφλάρεις, για να μοιάσεις με τις υπόλοιπες γυναίκες γύρω σου, ανέδειξε τα.

3. Αγάπησε την ηλικία σου και την αλλαγή που φέρνει ο χρόνος  και μην προτρέχεις σε παρεμβάσεις αισθητικού τύπου.

4. Τίμησε το κόκκινο κραγιόν, σήμα κατατεθέν της σταρ. Πριν το φορέσεις, όμως, διάλεξε τη σωστή απόχρωση. Αν έχεις γαλανά μάτια, αγόρασε ένα ανοιχτό και έντονο κόκκινο, ενώ για εσένα με καστανά μάτια τα berry ή orange red είναι τα πιο κατάλληλα.

5. Υιοθέτησε το μότο « εσύ είσαι όμορφη, η κοινωνία είναι το άσχημο της υπόθεσης». Μην πανικοβάλλεσαι με το νούμερο του ρούχου σου και νιώσε άνετα μέσα σε αυτό, αρκεί να σε κολακεύει και να καλύπτει έξυπνα τις ατέλειες.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares