Όμορφα χτενίσματα σε χρόνο dt

Perfect hair, we care!

Κέλλυ Νόβακ

Και ποιά γυναίκα δεν θέλει να έχει πάντα περιποιημένα χτενίσματα σε χρόνο dt; Όλες φυσικά! Τι θα έκανες λοιπόν, αν σου έλεγα ότι τώρα μπορείς;

Τα παρακάτω εύκολα hacks θα σε βοηθήσουν να το κάνεις αυτό. Τέλος, λοιπόν, στα φριζαρισμένα μαλλιά και στις τρίχες που πετάνε, στα χρονοβόρα beach waves και τις αλογοουρές που αφήνουν σημάδι στα μαλλιά από το λαστιχάκι! Ακολούθησε τα παρακάτω tips και θα δεις…

Πανεύκολος κότσος

Χώρισε τα μαλλιά σου σε δύο τμήματα και άρχισε να τα πλέκεις σε μια γαλλική πλεξούδα. Στερέωσε τις δύο πλεξούδες με ένα λαστιχάκι. Τύλιξέ τις σε έναν χαμηλό κότσο και στερέωσε με 1-2 τσιμπιδάκια!

Γρήγορα beach waves

Όσο είναι νωπά τα μαλλιά σου, μάζεψέ τα όλα μαζί και άρχισε να στρίβεις! Κράτα τα έτσι για 5 λεπτά, όσο τα στεγνώνεις με το σεσουάρ για τα μαλλιά!

Αλογοουρά χωρίς… σημάδια!

Αν δεν θέλεις το ανεπιθύμητο σημάδι στα μαλλιά που δημιουργείται στα μαλλιά από το λαστιχάκι των μαλλιών τότε κάνε το εξής: Άφησε ελεύθερες δύο τούφες από το μπροστινό δεξί και αριστερό μέρος των μαλλιών σου. Πιάσε τα μαλλιά σου σε αλογοουρά, δένοντας την με τις δύο τούφες. Στερέωσε με τσιμπιδάκια.

Tέλεια (αφριζάριστη) τρίχα

Ψέκασε σε ένα παλιό πινέλο του ρουζ, λίγη λακ και έπειτα «χτένισε» τις τρίχες που πετάνε στην ρίζα των μαλλιών.

Φωτό: Instagram @tagwalk 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares