Το απόλυτο hack για να βάψεις τα μαλλιά σου εύκολα στο σπίτι

O πανεύκολος τρόπος που θα λατρέψεις!

Κέλλυ Νόβακ

Κοίτα, εμείς που βάφουμε τα μαλλιά μας, δεν έχουμε πάντα την οικονομική ευχέρεια να πηγαίνουμε κάθε μήνα στο αγαπημένο μας κομμωτήριο και να βάφουμε τα μαλλιά μας. Υπάρχουν κάποιοι μήνες που είναι πιο… δύσκολοι από τους άλλους οι οποίοι μας κάνουν να «θυσιάζουμε» την επίσκεψή μας στο κομμωτήριο! Επειδή όμως, δεν μπορούμε να θυσιάσουμε και τις εμφανίσεις μας, καμιά φορά καταφεύγουμε σε πιο οικονομικές οδούς, για την βαφή των μαλλιών μας! Έτσι τα βάφουμε στο σπίτι!

Πολλές γυναίκες φοβούνται να βάψουν μόνες τα μαλλιά τους, με σκοπό το αποτέλεσμα δεν να είναι άψογο!

Υπάρχει όμως ένας τρόπος ο οποίος διευκολύνει τη διαδικασία και φροντίζει ώστε η βαφή να πάει εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα σε όλα μας τα μαλλιά!

Αρκεί να πιάσεις τα μαλλιά σου σε ένα ψηλό κότσο! Έπειτα, αφού έχεις ετοιμάσει την βαφή, τοποθέτησέ την σε ένα ειδικό μπουκάλι για βαφές (αυτές με το μυτερό στόμιο). Έτσι, η βαφή θα απλωθεί σε ομοιόμορφα σε όλα τα μαλλιά και θα πάει παντού!

Για να λειτουργήσει ακόμη καλύτερα αυτό το hack προτίμησε μια βαφή της οποίας η φόρμουλα είναι σε gel μορφή. Έτσι, και πιο ομοιόμορφα θα απλωθεί το χρώμα και δεν θα στάξει παντού η βαφή!

Σημαντικό tip: Μην ξεχάσεις να βάλεις βαζελίνη γύρω από την γραμμή των μαλλιών σου για να μην βάψεις το μέτωπό σου με την βαφή!

Φωτό: Instagram @ justinbowenhair 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares