Skip to main content

BEAUTY TIPS

Σε τσίμπησε κουνούπι; Αυτό το προϊόν ομορφιάς θα σταματήσει την φαγούρα

Το απόλυτο hack που θα λατρέψεις!


Κέλλυ Νόβακ

Μας «έφαγαν» τα κουνούπια φέτος το καλοκαίρι ε; Άτιμη κλιματική αλλαγή, που μετέτρεψες το καλοκαίρι μας, σε τροπικό. Νομίζω όμως, ότι όλη την χρονιά με τσιμπούσαν κουνούπια.

Και όχι τίποτα άλλο, δεν αντέχω την φαγούρα! Δεν μπορώ να πω, υπάρχουν ειδικά αντικουνουπικά στην αγορά που βοηθούν στην έντονη αίσθηση της φαγούρας, αλλά η μυρωδιά… Αυτή η μυρωδιά… Πήγα στο Ίδρυμα Νιάρχος την προηγούμενη εβδομάδα, να δω ταινία στο Park your Cinema και αντί να μυρίζω το γρασίδι, μύριζα τ’ αντικουνουπικά που ψέκαζαν παντού!

Και ενώ τα προϊόντα αυτά, κατευνάζουν την φαγούρα, δεν την σταματάνε τελείως. Ε, λοιπόν, παίζει να βρήκα και το καλύτερο hack γι’ αυτή την περίπτωση. Και το καλύτερο; Για το hack αυτό θα χρειαστεί να ανατρέξεις στα προϊόντα ομορφιάς σου!

Υπάρχει ένα προϊόν λοιπόν, που μειώνει πάρα πολύ την αίσθηση της φαγούρας: ένα διάφανο βερνίκι νυχιών!

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά βοηθάει πραγματικά! Εφάρμοσε μόλις λίγη ποσότητα από το διάφανο βερνίκι στο τσίμπημα. Πρόσεχε όμως! Αν έχεις ήδη ξύσει την περιοχή, τότε μην εφαρμόσεις. Τα συστατικά που έχει μέσα το βερνίκι, μπορεί να εισχωρήσουν στο δέρμα, αν έχει ήδη ερεθιστεί η περιοχή από το ξύσιμο.

Μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσεις το μανό και να ξαναεφαρμόσεις 1-2 φορές, μέχρι να επουλωθεί το τσίμπημα. Αλλά με το που εφαρμόσεις το βερνίκι, γρήγορα θα σταματήσει η αίσθηση της φαγούρας και το τσίμπημα θα αρχίσει σιγά-σιγά να φεύγει.

Το καλό με αυτό το hack; Πρώτον, δεν θα μπορεί να δει κανείς το τσίμπημα και δεύτερον, δεν θα μυρίζεις την ενοχλητική μυρωδιά του αντικουνουπικού στο σώμα σου!

Οπότε, αν σου έχει τελείωσει το αντικουνουπικό και θέλεις μια λύση στα γρήγορα ή απλά αν δεν σου αρέσει η μυρωδιά του, έχε πάντα ένα διάφανο βερνίκι στην τσάντα σου!

Φωτό: Presley Roozenburg on Unsplash

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.