Skip to main content

BEAUTY TIPS

Τι πρέπει να έχεις στην τσάντα της γυμναστικής;

Τα προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου.


Κέλλυ Νόβακ

Ξέρεις τώρα πώς πάει ο Σεπτέμβρης. Είναι για εμάς τις Ελληνίδες, ότι είναι η πρώτη μέρα του χρόνου για τον υπόλοιπο κόσμο: μια καλή ευκαιρία να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας. Θέτουμε νέους στόχους, μετά την επιστροφή από τις διακοπές και μέσα σε αυτούς τους στόχους είναι το ν’ αποκτήσουμε και μια πιο fit καθημερινότητα!

Πολλές γυναίκες και άνδρες ξεκινάνε αυτό τον μήνα μια πιο υγιεινή διατροφή και καθημερινότητα, συμπεριλαμβάνοντας και την γυμναστική στην ζωή τους.

Είτε λοιπόν, πρόκειται να γραφτείς σήμερα στο γυμναστήριο, είτε είσαι ήδη “fitness lover”, πρέπει να προετοιμάσεις και καταλλήλως την τσάντα που θα κουβαλάς μαζί σου στο γυμναστήριο.

Σε αυτή πρέπει να υπάρχουν μερικά προϊόντα ομορφιάς (όχι πολλά), τα οποία θα σου φανούν πολύ χρήσιμα μετά την άσκηση!

Μαντηλάκια καθαρισμού ή καθαριστικό προσώπου

Ο ιδρώτας αν «κάτσει» στο δέρμα σου μετά την γυμναστική βουλώνει τους πόρους και κάνει το δέρμα θαμπό. Γι’ αυτό μετά την γυμναστική είναι σημαντικό να καθαρίσεις το πρόσωπό σου είτε με μαντηλάκια καθαρισμού ή με το αγαπημένο σου cleanser.

Dry shampoo

Όταν η ρίζα των μαλλιών γίνεται λιπαρή από την γυμναστική, ένα dry shampoo θα σε… σώσει! Ψέκασε το προϊόν στα μαλλιά μετά την άσκηση και όχι μόνο θα δείχνουν ωραία, αλλά θα μοσχοβολάνε κι όλας!

Αποσμητικό

Χρειάζεται να σου εξηγήσω γιατί χρειάζεσαι αποσμητικό μετά την γυμναστική; Νομίζω πώς όχι…

Face mist

Έχεις ιδρώσει πολύ με την γυμναστική που σημαίνει ότι έχει «χάσει» πολύ υγρασία από το δέρμα. Για γρήγορη ενυδάτωση και τόνωση έχε μαζί σου ένα ενυδατικό face mist για να ψεκάσεις μετά την γυμναστική (αφού έχεις πλύνει το πρόσωπό σου).

Μολύβι φρυδιών

Αν έχεις τέλεια φυσικά φρύδια, τότε είσαι τυχερή! Για όλες εμάς όμως που χρειάζεται να τονίσουμε το βλέμμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, χρειαζόμαστε ένα μίνι ρετούς, διορθώνοντας τα φρύδια μας, μετά την γυμναστική.

Concealer

Πολλές γυναίκες κοκκινίζουν αρκετά μετά την γυμναστική. Για να διορθώσεις την κοκκινίλα χρησιμοποίησε λίγο concealer στις περιοχές που το έχεις ανάγκη. Το concealer θα προσφέρει κάλυψη, τόση όση χρειάζεσαι σε αυτές τις περιπτώσεις, οπότε είναι καλύτερο από το να χρησιμοποιήσεις foundation.

Φωτό: Meghan Holmes / Unsplash

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς