Skip to main content

BEAUTY TIPS

Ποια είναι η ρουτίνα ομορφιάς μιας χρυσής Ολυμπιονίκη;

Η αθλήτρια Chloe Kim αποκαλύπτει τα μυστικά της.


Κέλλυ Νόβακ

Μια από τις πιο επιτυχημένες αθλήτριες αυτή την στιγμή είναι η Chloe Kim. Η χρυσή Ολυμπιονίκης του snowboarding έχει καταφέρει πολλά παρόλο το νεαρό της ηλικίας της και όχι μόνο όσον αφορά την καριέρα της. Έχει καταφέρει να βρει και μια ρουτίνα ομορφιάς η οποία της ταιριάζει άψογα!

Η ίδια λόγω του επαγγέλματος της και επειδή βρίσκεται συχνά σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, προσέχει ιδιαιτέρως την επιδερμίδα της. Τι κάνει όμως η Kim για να έχει μια πάντα αψεγάδιαστη επιδερμίδα και τέλεια μαλλιά;

Λόγω του ότι βρίσκεται συχνά σε μέρη που κάνει κρύο, και μιας και ο χειμώνας πλησιάζει, δεν υπάρχει καλύτερος άνθρωπος από την Kim, από το να μας συμβουλέψει για την ρουτίνα που ακολουθεί τον χειμώνα!

Ενυδάτωση

«Όταν ταξιδεύω πολύ, βάζω λίγο toner, serum και κρέμα προσώπου και «κλειδώνω» τα πάντα με μια μάσκα. Αν είναι μακρινό το ταξίδι, βάζω μια sheet mask μια ώρα πριν φτάσω για να είμαι εξτρά ενυδατωμένη, γιατί στα αεροπλάνα η επιδερμίδα έχει την τάση να αφυδατώνεται. Αν πάλι βαριέμαι, εφαρμόζω μια πιο πλούσια κρέμα.»

Μαλλιά

«Για τα μαλλιά, βάζω λάδι καρύδας και τα τυλίγω σε μια πετσέτα για 15 λεπτά. Καμιά φορά μπορεί να βάλω ελαιόλαδο στις άκρες, όταν δεν έχω χρόνο για να κουρευτώ.»

Χείλη

«Για τα ξηρά χείλη εφαρμόζω μια μάσκα χειλιών. Έχω μία πάντα στην τσάντα μου και αν δεν μου τελειώσει θα πάω στο κοντινότερο κατάστημα για να πάρω μία! Την χρειάζομαι για να επιβιώσω! Υπάρχει μια παντού! Στην τσάντα, το αυτοκίνητο, την βαλίτσα μου!»

Κεντρική φωτό: Instagram @chloekim

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Μακιγιάζ: 2 κόλπα που λεπταίνουν το πρόσωπο

Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα