Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς να στεγνώσεις τα μαλλιά σου

Εύκολα και κυρίως γρήγορα!


Κέλλυ Νόβακ

Είμαι από τους ανθρώπους που λούζεται σχεδόν κάθε μέρα. Αυτή την συνήθεια άρχισα να αλλάζω κάποια στιγμή, μιας και αυτό σήμαινε ότι πρέπει να στεγνώνω με πιστολάκι τα μαλλιά μου, κάθε φορά.

Ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη που έχει αυτό το θέμα. Αυτό το πρόβλημα είναι σύνηθες για αρκετές γυναίκες. Αν είσαι και εσύ μια από αυτές, τότε τα παρακάτω 4 tips θα σε βοηθήσουν πολύ. Πρόκειται για εύκολα τρικ τα οποία μπορείς να εφαρμόσεις και που θα μειώσουν αρκετά τον χρόνο για να στεγνώσεις τα μαλλιά σου.

#1. Χτένισε τα μαλλιά σου εφαρμόζοντας conditioner

Χτενίζοντας τα μαλλιά, ενώ εφαρμόζεις ένα leave-in conditioner και δεν σπάει η τρίχα και δεν κρατάει η τρίχα πολύ νερό. Έτσι, θα είναι λίγο πιο νωπά όταν βγεις από το ντους.  

#2. Μην χρησιμοποιείς πετσέτα

Με την πετσέτα δεν στεγνώνουν πιο εύκολα τα μαλλιά. Αντιθέτως μια πετσέτα κρατάει την υγρασία στα μαλλιά. Προτίμησε ένα βαμβακερό t-shirt που δεν θα φριζάρει και τα μαλλιά.

#3. Ασχολήσου με άλλα πράγματα

Ετοιμάζεσαι να φύγεις, τότε κάνε πρώτα το μακιγιάζ σου και μετά στέγνωσε τα μαλλιά σου. Έχεις σκοπό να μείνεις σπίτι; Κάνε μερικές δουλειές πρώτα, μπες στο Instagram ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς, έτσι ώστε να στεγνώσουν για μερικά λεπτά τα μαλλιά σου, φυσικά.

#4. Χαμήλωσε την θερμοκρασία

Αν χρησιμοποιείς σεσουάρ για να στεγνώσεις τα μαλλιά σου, τότε φρόντισε να κατεβάσεις την θερμοκρασία. Ο πολύ καυτός αέρας όχι μόνο καταστρέφει την τρίχα, αλλά φριζάρει και ηλεκτρίζει συχνά τα μαλλιά. Πάντα –μα πάντα- εφάρμοσε μια κρέμα που προστατεύει τα μαλλιά από την θερμότητα πριν χρησιμοποιήσεις το σεσουάρ ή σίδερο μαλλιών.

Κεντρική φωτό: gabrielle cole / Unsplash

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.